No ja mam 135. Prijimacky na gympl jsem mel za 1! Uplnr bez chyby, jeste s jednim nadsencem do olympiad, delal jich osm. Ale na vizo jsem mel z matiky pak uz jen 4, bo jsem se tam deesne nudil! Za me zcela zbytecna skola, soudruzka tridni resila nesmysly, typu delky vlasu a podobne. Dotycny matikar se tam stal po revoluci dokonce reditelem. U maturitni pisemky me obvinil, ze jsem opsal jeden priklad, mel jsem jen zadani a vysledek. No k jeho smule, to ostatni okolo meli spatne. Nejak za 4 roky nepochopil, ceho jsem schopen. Hehe
Připomínáš mi kolegu, který ale měl na matikáře větší štěstí, asi proto že jsem byli výběrová matematicko-fyzikální třída. Dotyčný měl v matice dovoleno se zabývat čímkoliv jiným, například angličtinou. Jedinou podmínkou bylo, že se v případě potřeby "chytí" v probírané látce. Dotyčný to pak dotáhl skutečně vysoko.
IQ nehraje velkou roli, jako čas žáka na přípravou
liska5
Já zas říkám, že je to hlavně v genech. Vnuk /14/ - gymplák, se nestíhá učit. Dělá závodně sport, tak je samé soustředění na ledovcích, a věčně na závodech. Taky hraje na klavír, že má občas i vystoupení. Přesto byl na krajském kole matematické olympiády 6. v kraji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.