Omg, to je vážně tak neproveditelné (popř. nelogické) zout se pod lavicí? Když někde musím mít na sobě obuv,tak ji okamžitě pod stolem skopnu... Nebo s tím u vás na škole mají učitelé problém,že když jste v lavici, že nemáte na sobě přezůvky?
bezbot123
Ano mají problém s tím učitelé a to velký hlavně fyzikarka, když to vidí tak je prostě zabaví
Já bych byla pro plážové pantofle s páskem. Bleskově nohy vyndám a položím si na pantofle. Pak mi pantofle nikdo sebrat nemůže. Bleskem dám nohy podle potřeby zpátky. V hodině, kdy to učitelce vadí, nechat nohy v pantoflích. Dnes takový typ přezůvek na základní škole nevadí. U crocsů to nejde, mít na nich pohodlně položené nohy, u pantoflí obvykle ano. Když už jsem nebyla na základce, tak mi na konci vyučování pomáhal turecký sed k soustředění. Zalezla jsem před vyučováním do poslední lavice a na nohy dala občas svetr. Nikdo si nevšímal. V tu hodinu už nikdo nevěděl, jak sedět. Tak se to neřešilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.