Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizopasník na 7 písmen?

Od: moon97* odpovědí: 27 změna:

Pls pomocte. Prohledala jsem celý veb a kde nic tu nic.Děkuji za odpověď.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

7x

moon97 , parazit.Kar.

doplněno 25.01.11 18:33:

a jestli to má být konkrétně nabízím Lamblie,. Měchožil, Měchovec. Asi se dají najt i další. Kar

lidus*
hodnocení

2x

A teď vážně, co takle LAMBLIE.Ještě mě napadá ZÁKOŽKA ale ta je celý název ještě svrabová. Nemáte k dispozici nějakou nápovědu?

doplněno 25.01.11 18:31:

V jednoduchosti je pravda asi jí má Karina, nehledáte jméno nějakého cizopasníka jen jïný název.

moon97*
hodnocení

Je to tak! V jednoduchosti je pravda.

hodnocení

1x

co takhle třeba politik?

doplněno 25.01.11 18:33:

pokud nehledáš konkrétního, ale jen synonymum, tak karina má *palec**palec*

25.01.11 18:26

Ministr?

ar*

Hejkale pro mne dobrá odpověď, vo slově politik je obsaženo všechno a to včetně parazita.

1jara*
hodnocení

0x

Zevní cizopasník Roztoči množné číslo.

volvomen*
hodnocení

0x

Lamblie,Zákožka,

volvomen*
25.01.11 18:34

pijavka

volvomen*
25.01.11 18:37

kuklice

moon97*
hodnocení

Mocinky moc všem děkuji za návrhy odpověď už mám!*pusa**tanec*

doplněno 25.01.11 18:41:

Hmm... volvomen má taky dobrý nápad s tou pijavkou. Tak nwm. Mám napsáno Cizopasník.

karina*

moon, správný název je ale pijavka lékařská. JInak pijavice, což je na 8. Zkuste napsat jak zní celé to Vaše zadání, abychom věděli co se od nás očekává *smich*.K.

moon97*
hodnocení

9. Cizopasník nic víc ani ťuk

karina*

moon, dobře, ale to zrovna tak můžete řešit křížovku. Ten Váš domácí úkol snad má nějaké zadání v záhlaví, nebo se něčeho tématicky týká ne? Co se skrývá pod č. 1- 8? K

moon97*
hodnocení

Máme zadané otázky z přírodopisu o rostlinách a živočiších. Tajenka má znít : Atmosféra. Poslední A je z té odpovědi kterou hledám na toho cizopasníka.

karina*

takže máš za úkol vyluštit nějakou přírodopisnou křížovku. Promiň ,ale už to je jak u bl.bých na dvorku.K

moon97*
hodnocení

tohle je běžný domácí úkol. Tuhle tu stránku mi poradila kámoška. Řekla že tady jsou lidi v pohodě a hlavně pomůžou

25.01.11 19:52

*placni*

Mně se to moc líbí... my se přivlečeme orvaní z práce, uvaříme chlapům večeři, hodíme prádlo do pračky a už zasedneme k duševním hodům - *klik*honem dělat na Poraďte děckám úlohy! Fakt jsem se pobavila.*placni*

Ale jsme tady opravdu dost v pohodě, myslím.

durancea*

Inžinýrko, bingo! *slunce*

moon97*
hodnocení

Tak nějak jsme se shodli , že to bube ten parazit , protože Pijavka se obecně řekne pijavice mno a to je na 8

karina*

moon, ty to ještě stále luštíš? Nejde o to na čem jsme se tady tak nějak shodli, ale o to, aby ti ta křížovka pasovala vodorovně i svisle. Víš jak se křížovka luští ne? Karina

25.01.11 18:38

*ua*

lidus*

moon dejte vědět která je ta správná.

dlaha
hodnocení

0x

Philcka. Nebo na 8 breberka.

georges*
hodnocení

0x

Nemohla by to být eventuelně sasanka? I když ta spíš žije v symbióze, něco za něco, nepase na cizím. I když možná, jak která, že.

marenka*
hodnocení

0x

škrkavka

doplněno 25.01.11 23:34:

aha, ta je na 8 *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]