Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dojíždění do školy

Od: hottie odpovědí: 6 změna:
Jak být produktivní při dojíždění do školy? Jak se zabavit? Nechci 2 hodiny denně čumět do mobilu :D a ještě bych měla dotaz, je blbý nápad jezdit do města školy o hodinu a něco dřív abych stihla fitko?
Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zažily to statisíce žáků a studentů - když je cesta přes 15 minut, vytáhne se učivo a učí se. Někteří dokáží i psát domácí úkoly. Jezdit o hodinu dřív problém není... Fitko před školou si nemyslím, že je dobrý nápad - tělo se unaví a může mít uspávací tendence, pokud tedy ve škole sedíte ve třídách.

lmgify
hodnocení

1x

> Nechci 2 hodiny denně čumět do mobilu :D
To záleží, na co tam čumíš. Internet není jen Facebook, ale třeba i zpravodajské weby, Wikipedie (podrobnější informace k vykládané látce ve škole), online knihy, vzdělávací videa nebo cizojazyčné zdroje (výukové, zjednodušené jazykové verze pro učící se, plnohodnotné pro rodilé a pokročilé mluvčí).

O takových možnostech v kapse kabátu mohli lidé před 25 lety (např. tvoji rodiče) jen snít. Všechny informace světa máš na dosah, tak jich využij.

liska5
hodnocení

0x

Cestou do školy a ze školy vlakem jsem se učila. Doma pak už tolik nebylo třeba,... jen to písemné. Nebo četla.

To jako ráno před vyučováním do fitka? Mne by tam takhle brzo nedostal. A když je venku hezky, tak už vůbec ne..A bude vůbec otevřeno? Tam bývaj po ránu uklizečky.

hottie
hodnocení

Fitko do kterého bych chodila otevírá v 6. Já jsem hroznej introvert, takže tam chci jít jak tak bude málo lidí, i ta představa, že půjdu cvičit mezi lidi je hrozná natož aby bylo plné fitko.
liska5

Celý život přece nebudeš chodit kanálama, protože jsi introvert. Ráno tam bude určitá sorta lidí. Každý se ale věnuje sobě, tak i Ty to tak neprožívej. Za nás fitka nebyla, lítali jsme venku, hráli s balonem různé hry do tmy, coby starší chodili běhat ve dvou s kámoškou... Až mi je líto dnešní mládeže

hodnocení

0x

Ve vlaku či autobusu se v pohodě můžeš učit. Sedni si někam sama, aby Tě nerušily uštěbetané spolužačky. Naučit se dá vcelku dost, zvláště když člověk ví, že za hodinu bude písemka. Divila by ses, co jsem si všechno zapamatovala cestou do školy. Když teklo do bot! :-D Čumění do mobilu, jak píšeš, je jen ztráta času.

Fitka jsou nějak mimo mě. Bydlíš na vesnici. To není možné si zasportovat a rozpohybovat se doma? Musíš se plácat v zapoceném fitku a ještě za to platit? Doma si můžeš navečer v pohodě zaběhat, zacvičit si. Možná se k Tobě přidá nějaká kamarádka. Co zorganizovat zápas mládeže ve volejbalu? Co se projet pěkný okruh na kole? Připadá mi to přirozenější, než nějaké fitko.

A pokud máte doma pejska, i jeho venčení je pěkný sport. Chlupáč uhání jak o život a Ty za ním. *smich* I to je normální, lepší než se potit někde ve fitku. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]