Dobrý den stala se mi se spolužákům nehoda. Když jsme běželi on se omě přerazil a vyrazil si půl zubů a paní učitelka říká že lže že jsem to udělal schválně.Když se to stalo kolem šla paní a ta na mě začala nadávat sprostě teť nevím co mám dělat a bojím se že mě můžou vyloučit ze školy prosím poraďte.
Je nepravděpodobné, že si vyrazil půlku zubů. Asi jen půl zubu... Tazatel je vyplašený z nařčení učitelky ze lži, bojí se případného postihu atd. Bude vhodné napsat více informací. On se O MNĚ přerazil... To znamená, že ON tě doběhl třeba zezadu, nebo z boku narazil a zakopl a spadl? Když jsme běželi... Chybí mi informace, jak a kde, při čem se to stalo. Pokud při vyučování, třeba při hodině tělocviku, při nařízeném běhu jako součásti hodiny, je to školský úraz. Škola je pojištěná. Byl tam nějaký svědek? Sepsal se záznam o úrazu? Pokud blbli chlapci a běhali třeba před školou, nebo i jinde, je to běžný úraz, měl by být také krytý pojištěním. Pojištění bývá více druhů. Zeptej se rodičů. Na vyloučení ze školy to není. Museli by ti dokázat úmysl, že to bylo schválně.
id
Pokud svědkyně na tazatele neurvale řvala, tak to vypadá na schválně nastavenou nohu nebo podobně.
My jsme u toho nebyli. Ale je divné, jak se mohl o tebe spolužák jen tak prerazit až i s vyrazením několika zubu. Takže si musíš počkat, jak se to vše prosetri. Vyhodit by tě mohli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.