Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyznamenání s 2 s Chování

Od: martinakostliv odpovědí: 8 změna:

Ahoj mohu dostat vyznamenání když mám 2 s Chování. Děkuji.

doplněno 18.03.22 04:36:

Hrozí mě 2 s Chování za prozvánění třídní učitelky v 5 ráno. Ráda bych se take dostala na Policejní školu snad ta 2 vadit nebude. Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Na vyznamenání zapomeň. Minimálně kvůli češtině...

hodnocení

5x

Zdravím.

Žák/žákyně prospěl/a s vyznamenáním,
není-li v žádném povinném předmětu hodnocen/a při celkové klasifikaci stupněm horším než chvalitebný, průměr z povinných předmětů nemá horší než-li 1,5 a jeho/její chování je velmi dobré...

jaj*
hodnocení

2x
Ty bys neměla dostávat žádný známky když ani nevíš jak se jmenuješ.
jaj*
Na vyznamenání bys měla mít známky třeba 6 jedniček a 4 dvojky, z informatiky máš minimálně za 3 když neznáš IP adresy, občanská nauka taky minimálně za 3 když nevíš co je noční klid. Seš Zuzka nebo Martina?

Je to Karel a má jarní prázdniny. Naštěstí už mu končí *ee*.

hodnocení

1x

Nemáme už hloupých policistů dost? S takovým písemným projevem na SŠ zapomeň.

zor
hodnocení

0x
Vyznamenani? Ale čeština ti také moc nejde. K tomu 2 z chování, to na vyznamenání moc nevypadá.

lmgify
hodnocení

0x

Ke dvojce z chování je zapotřebí mnohem horší prohřešek než prozvonění osobního telefonu učitele.

Před pár lety jsem četl přijímací požadavky na policejní školu a známka z chování je nezajímala. Podívej se na stránky školy. Mívali tam detailní popis přijímacích požadavků, vč. všech bodových ohodnocení. Vzpomínám si, že tam bylo dost bodů z těch fyzických testů a málo za průměry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]