Nejste přihlášen/a.
Nešlo by to napsat znovu? Hrozný blábol Zaznamenala jsem, že na začátku píšete, že máte ZŠ, dál se to nedá číst... Máte ZŠ, ale už si brousíte zuby na VŠ, protože vás něco zajímá? Chtělo by to trochu pokory... ZŠ - maturita - VŠ, pokud jste studovala učňák, tak ZŠ - učňák - maturita, VŠ, jednoduchý.
Psala jsem, že jsem studovala 3 školy s maturitou, prosím dávejte pozor co píšu. A že jeden učňák a právě proto, že vím o čem ten obor je tak chci dospět k výučnímu listu přes tento obor, který znám. Já nevím, proč lidi tak rádi odsuzují kvůli vzdělání, no mě už se to díkybohu netýká, mám svou vysněnou práci a ještě z domova na počítači, navíc umím anglicky a k této práci vzdělání nepotřebuji, nejsem žádná chuděra, ale prostě lidé jsou závistiví a nepřejícní, takže místo zajímavých reakcí mohu čekat, že si někdo vypíchne to do čeho může dloubat, aby se cítil že mi to nandal. No je to k pláči, tolik lidí a bohužel napíšou jen ti největší chudáčci co si léčí nervy. Já bych spíše poradila, zamněla jste si vzít léky, tak šup šup. Že už zase mají v Bohnicích vycházky tak budou psát jen pacienti. Ale pro mě nic nového, zažila jsem horší. :D
Tak když máte vysněnou práci, proč chcete na VŠ? Jednoduše, bez maturity se na VŠ nedostanete, tak si první vytyčte cíl odmaturovat. A jestli je tohle váš normální písemný projev, tak chudák oponent vaší budoucí bakalářky/diplomky, to co píšete nedává smysl.
Navíc jsem psala, že je to jen kvůli zájmu, mám super život, super práci, svůj byt, našetřeno, nic mi nechybí. Opravdu je mi jedno co si kdo myslí o mém vzdělání, dokázala jsem si najít vysněnou práci i bez vzdělání a nejsem člověk co si stěžuje. Umím si poradit a jsem strašně moc ráda, že už nemusím dělat ještě někdy v kolektivu lidí, protože ty jejich omezené názory to je teda něco. Navíc už dávno vím, že tyhle hloupé, zlé, závistivé, nepřejícné názory nemají jen lidé s nízkým vzděláním, bohužel to jde napříč celým spektrem. Ale jsem soběstačná a můžu se jen pohrdavě smát nad debílky. Jo a baví mě když už se potkám s takovým debilem co mi nesahá ani po kotníky tak ho vytočit, protože se vytočí akorát sám. :D Kdyby totiž jste byli vyrovnaní, tak by jste psali jinak a to je základ.
Jestli už nikdy nechcete dělat v kolektivu lidí, tak vás asi bude čekat šok, že na VŠ se lidé "jaksi" vyskytují. Jednoduše, první maturita, potom VŠ. Je super, že jste samostatná, ale uvědomte si, že VŠ máte daleko a první odmaturujte. Držte se trochu při zemi.
Já se ptala na jednu jedinou otázku a dostávám pořád odpovědi na úplně něco jiného, to jste všichni tak nechápaví, proč řešíte mé psaní, snad pokud umíte číst tak tam vidíte tu jednu otázku, proč mi dáváte názory na něco na co jsem se neptala. Trochu pokory máte mít vy a nepsat něco co jsem si nevyžádala, mě opravdu váš nedostatek sebevědomí nezajímá a že si léčíte mindráky snahou shazovat. No jsem strašně ráda, že jsem se dostala z kolektivu lidí a potkávat zamindrákované lidi to nemám zájem. Protože jediné co vím že funguje je mít našetřené peníze a jsem svobodná. Tohle je mašinérie do které už se nepočítám. Všichni se akorát kontrolujete, závidíte si. A proč to čtete když vás to sere a proč reagujete, strašně by vás sralo že někdo si udělá učňák za pár měsíců a vy jste museli 3 roky někde trčet a vlastně mít maturitu za 2 roky a 3 měsíce, zatímco lidé chodí 5 let dálkově. No vlastně se mi líbí, že vás to sere. Protože vidím, že lidé jsou pořád stejní jak přes kopírák. A pokud se to dál nedá číst, proč jste to proboha četla, to nemáte na víc, to máte jen na to být masochistka a trpět tím že se donutíte přečíst něco co je dobrovolné a pak být nasraná, že jste se nevěnovala něčemu užitečnějšímu, z toho mě napadá, že jste hodně frustrovaná životem a nic lepšího na práci nemáte než se anonymně léčit někde na netu. :DDDD
Jestli nechcete trpět v kolektivu lidí, tak na VŠ nechoďte. Na VŠ je lidí spoustu a spoustu učitelů si léčí svoje mindráky na studentech Když jste tak úžasná, jak tvrdíte, tak byste mohla vědět, že bez maturity se na VŠ nedostanete a vůbec jste se nemusela namáhat psaním takhle dlouhého textu, přinejmenším stačil dotaz o pár větách, nebo ten elaborát nemusel existovat vůbec. Mějte se pěkně, z takové přechytralé hysterky budou na každé akademické půdě nadšení.
No já nehodlám někde sklánět hlavu a lézt někomu do zadku, z toho už jsem vyrostla. A vy jste určitě vystudovaný psycholog a máte věšteckou kouli, když dokážete z pár vět na dálku diagnostikovat Histriónskou poruchu osobnosti. :D Takových samozvaných chytráků by bylo, hlavně když vidí šanci si na někom zchladit žáhu a předpokládají, že dotyčná osoba tupě skloní hlavu. Takhle na dálku to jde dobře, chtěla bych to slyšet z očí do očí, to asi nemáte odvahu. Takže když to shrnu co jsem se dozvěděla, každý mluvíte z cesty a nacházíte si v mém textu co tam vůbec není a na to reagujete a hlavně hledáte možnosti jak mě shodit, je smutné co je z dnešních lidí a to jsem si kdysi myslela, že šikanují jen děti na ZŠ, ale hlupáci jsou v každém věku a čím starší neznamená tím moudřejší, ale tím drzejší, nechápu co koho opravňuje si hladit Ego na někom anonymně na netu, asi zvyk dnešní doby, z toho na co odpovídáte a radíte bych mohla zase já diagnostikovat paranoiky a schizofreniky. Mno asi takhle, pokud místo myšlení žijete ve stereotypu, že lidi se ZŠ jsou hloupější tak vaše věc. Já nemusím nic nikde dokazovat a ano pokud stojím o vzdělání tak volím cestu bez kolektivu. Takže na VŠ se asi vybodnu, vše ostatní se dá bez kolektivu. Jenom VŠ je pořád klasicky 100 let za opicema, že se musí chodit do kolektivu, ale věřím, že jednou třeba i toto bude překonáno.
V tom vašem dotazu píšete, jestli můžete jít pracovat na místa, který vyžadují maturitní vzdělání, když vy maturitu nemáte - logicky, nelze. Možná na některá místa, kde stačí absolvovat kurz. tak ano. A určitě si vzdělání dodělejte, jenom to chce trochu pokory, ten váš úvodní sloh nedává smysl, proto jsem vypíchla věci, který jsem pochytila. A pokud pohrdáte lidmi s vyšším vzděláním, než máte vy, čeká vás velmi těžký život A vzdělání je dobré už v tom, že titul má často navrch, že i když si říkáte, že vy na pozici xxx sedíte úplně perfektně, tak se prostě nezřídka dá přednost sice ne 100% vhodnému kandidátovi, ale zato s titulem. Což vy očividně nesnesete
Len tak cisto pre zaujimavost : cim sa zivite a mate z toho udajne tie slusne prijmy, ked nedokazete skoncit ani trapnu ucnovku (dokonca ani na viac pokusov)? Viem si predstavit akurat nejake sluzby, kde sa zaraba vlastnym telom, bud pred kamerou alebo ...
Proč na víc pokusů, já odešla sama od sebe, já nikde nedělala zkoušky které bych nezvládla, prostě to co mě baví nesouvisí vůbec se vzděláním, já si užívám to že dělám duševní práci bez školy a je to na hraně, spíš se obávám, že jestli někdy něco dokončím tak přijdu o to co si užívám, proto se do toho nehrnu. Líbí se mi tzv. sebezkušenostní životní výcvik, že jsem se poznala a vím kdo jsem, kam směřuji a co mě oslovuje. Pro informaci, já odešla tenkrát ze školy proto, že vše bylo snadné a všichni to očekávali a já se dala na těžší cestu a to se mi na tom líbí, že jsem zažila nejrůznější práce a je to moje cesta a prostě je to nerůžová cesta a to je to co se mi líbí. Mě tenkrát rodiče platili soukromou podnikatelskou školu s maturitou a já prostě odešla no. Prostě si celý život dělám co chci. A zároveň mám hodně zkušeností, dělala jsem různé práce a brigády a vím jak to kde chodí.
Je vidět, že opravdu píšete úplně o něčem jiném než jsem já psala a to jste ti vzdělaní, no to je teda úroveň. Urážet, snižovat. To je jediné co vás napadne, je mi špatně z toho o čem je lidská společnost, opravdu si nic lepšího nezasloužíte. Napsat co dělám abyste měli důvod víc se srát do všeho, myslíte si že máte nárok, mám pocit, že si snad myslíte, že jsem veřejný majetek a tak byste i veřejně pranýřovali, hlavně když je někdo sám sebou. Tak je mi jasné, že všechny ty zvěrstva co se v minulosti děly tak ti lidé jsou přítomni i v této společnosti a vy jste ti co byste to odsouhlasili a zřejmě se i aktivně podíleli. Protože jak známo jsme tu na světě již poněkolikáté a zřejmě jsme si sami vybrali co zažijeme a čím si projdeme, jen si to už nepamatujeme. A jen někteří lidé to vědí, vy ostatní jen žijete stereotyp a netušíte nic. A tak také máte jen tohle. Kde zase poslední příspěvek vidí, že se chci hlásit na pozice s maturitou, já se nechci hlásit na žádné pozice, já už práci mám. A chci jí dělat napořád. Už nechci být součástí té trapné mašinérie, v této době je všude nízká morálka. Jinak myslím si a nejen já, že školství je postavené špatně, protože nevyzdvihuje individualitu. Tak co může vzejít z tohoto systému. Požadují encyklopedické znalosti a předměty které jsou do budoucna zbytečné. V Americe to mají lepší, tam klasická maturita není. Pokud má člověk schopnosti tak školu nepotřebuje, já se vzdělávám pořád, ale nikde na to nedělám zkoušky, je to jen pro mě.
A kdo vám brání odejít do úžasné Ameriky, když tam je to lepší? Jaká je teda podstata dotazu, když práci měnit nechcete a žijete skvělý život jenom se základním vzděláním? Přece byste nešla na nějakou trapnou školu, tam vás budou učit minimálně magistři a vám očividně vadí kdokoli, kdo zvládnul maturitu, nedejbože, když pokračoval i na VŠ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.