Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbené zvíře-anglický text

Od: misslulinka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj potřebovala bych to zkontrolovat předem moc děkuji

Myfavorite animalis therabbit.At homeI havetworabbitsbreedTeddy.Their namesareLilyand Amy.They havesmallearsandwhiskers.He canrunandjump well.I amgladthatI have.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

misslulinka*
hodnocení

Myfavorite animalis therabbit.At homeI havetworabbitsbreedTeddy.Their namesareLilyand Amy.They havesmallearsandwhiskers.He canrunandjump well.I amgladthatI have.

sabaton*

Asi bych řekl že to bude takto: My favourite animal is the rabbit.At home I have two rabbits.They names are Lily and Amy.They have small ears and whiskers.They can running and jumping very well.

Tu poslední větu bohužel nemohu rozluštit.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak já to také zkusím.

My favourite animal is a rabbit. I have two rabbits of the Teddy breed at home. Their names are Lily and Amy. They have small ears and whiskers. He can run and jump well.( They are good at jumping and running).I am glad to have them.

skiller*
hodnocení

0x

Ta posledni je:

I am glad that i have.

Jsem rada ze je mam.

thorx89

My favorite animal is the rabbit. I have two rabbits of the Teddy breed at home. (at home může být i na začátku ale na konci to zní IMHO líp) Their names are Lily and Amy.They have small ears and whiskers. They are great runners and jumpers[1]. They can run and jump well[2]. ([1]i [2] gramaticky správně, [2] mi zní méně přirozené). I am glad to have them.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]