Dobrý den, naše učitelka na český jazyk nám známkuje didaktické testy. Jako je dobré, že píšeme didaktické testy nanečisto, ale myslím si, že by je učitelka neměla známkovat, protože ne každý dosáhne 50 bodů. Pro nás to znamená např: 25 bodů je známka 4. Paní učitelka má většinou i nevhodné chování o hodinách a spíše nás to všechny ve třídě demotivuje.. Také pokud nemáme domácí úkol dostaneme okamžitě nedostatečnou. Nevíte popřípadě jak to řešit, nebo na koho se obrátit? Děkuji
My jsme na gymplu ve fyzice psaly písemky z přímaček medicínu. Doma jsem si na nečisto vetšinu z nich udělal, dokonce jsem si koupil i knížečku z Olomoucké fakulty za 30Kč! Co bych kvůli známkách neudělal. Na výzo jsem dostal 1 jak jinak, ale medicínu jsem nešil.
Prisnost klasifikace a demotivacni reci tezko "vyreklamujete". Ta 5 za neodevzdany ukol ale uz moc OK neni, ale to by stejne na urovni ZS museli resit rodice s vedenim skoly, zaci dost tezko neco zmuzou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.