Ahoj, mám takový problém a potrebovala bych poradit. Jsem v 8.třídě a letos mi bude 14. Hrozne jsem si oblíbila jednu pani ucitelku a vůbec nevim co s tím.Je ji 25 let a je u nás teprve krátce. Má skvělý styl oblékání (říkají ji to všichni) je hezká, milá, společenská a celá škola ji má strašně rada. Je to nejoblíbenější pani ucitelka. K nám se proste chová jako ke kamarádům, ale u mě je problém ze to moje není to uplne normální oblíbení, já totiž na ni pořad myslím. Musim ji pořad videt. Trávit čas s ni. Všude kde je tak tam jdu. Jednu dobu jsem se ji i sverovala ale už to začalo být podezřelé a tak už mi aji rikala ze musíme dodržet hranici ucitelka-žačka. Když já ji mám hrozne rada a chci se s ni kamarádit a mít s ni lepší vztah než ostatní. Aby mě měla radsi.. No a už si toho potom vnímali i další pani učitelky a tak jsem to té dotyčné pani ucitelce řekla. Ze ji mám proste rada až moc atd. Všechno jak píšu tady jsem ji řekla.Vzala to uplne vpohode nebo jsem si to tak alespoň myslela. Domluvili jsme se ze nebudu chodit k ni do kabinetu a a ze se nebudeme bavit. Sice to pro mě je těžké ale snazim se to dodržovat ale vůbec mi to nepomáhá. Pořad na ni myslím a na dobu kdy jsem se s ni bavila a ze to chci zpatky a jsme kvůli tomu na dne. Vetsinu času probrecim jak mi chybí doby kdy jsme se bavili a už nevim co s tím mám dělat. A ona mě ted asi nemá rada protože se ke mne nechová hezky a pořad je na mě a celou moji třídu v hodine hnusna i když dříve jsme se bavili normálně a povídali si v hodinách.. a vůbec ji nezajímá ze se snazim.. a já se strašně bojím mého odchodu ze zakladky protože já to bez ni nezvládnu. Aji celá moje galerie je plna jejich fotek a videi, fotim ji i ve skole, dělám různé edity a vím o ni uplne všechno. Našla jsem si o ni uplne všechno.. jejího přítele,jak jezdí domu, kde bydlí,kam chodila do skoly apod. Myslím si ze ji mám jako můj vzor protože se aji oblikam jak ona. Nemyslím si ze jsem zamilovaná protože jsem na kluky, ale už vážně nevim co s tím.Rodiče to ví a pravidelně chodím k psychologovi ale nepomáhá mi to. Hledala jsem si rady na googlu a zjistila ze to tak má spoustu lidi a ze píší sem do takovýchto poraden, dokonce jsem viděla ze někdo psal i sem stejný problém tak jsem si řekla ze taky napisu. Prosím moc doufam ze mi nejak pomůžete co s tím
Každý byl někdo zamilovaný do učitelky / učitele at někdo řekne že né Sama vidíš že ji svým jednáním pusobis problém na škole proto s tebou omezila kontakt a to jistě nechceš aby byla nucena odejít. Proto tě raději ignoruje i pro své bezpečí.
Zdravím. Holt s Tebou cloumá puberta. Ale neměla bys překračovat určité meze. Např. sledovat ji, sbírat informace o ní a jejím partnerovi, fotit jí atd. je krajně nevhodné. Může být Tvým vzorem v mnoha ohledech, ale měla bys jí respektovat jako svojí učitelku a nevnucovat se do její přízně a nevynucovat si její pozornost. Neber ji jako svojí kamarádku, tu si najdi mezi svými vrstevníky. Ten psycholog Ti může pomoci, ale Ty si to musíš v první řadě srovnat ve své hlavě a přestat se na ni tolik upínat. Podívej se na to i z jejího pohledu. Tvé chování jí nemusí být vůbec příjemné a můžeš jí způsobovat problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.