Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šance na SŠ

Od: papirovex109 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, jakou mám šanci se dostat na školu kam se hlásí 140 a berou 90. Moje průměry 1,61 (1 pol), 1,44 (2 pol), 1,14 (9 třída), kdybych napsal prijmacky na 50% (matematika 25/50 a 25/50 z ČJ).
Pokud bych byl 120, myslíte, že bych měl šanci na odvolání. Děkuji všem za odpovědi, mám poslední dobu hrozný strach, že to nevyjde.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak záleží na tom, jaká konkrétně je to škola. pokud není opravdu TOP, tak bych řekla, že docela slušnou, protože ti z první poloviny přijatých bývají přijati na obě školy a vybírají si, takže se vždycky místa uvolní. problém je, pokud se jedná o opravdu vyhlášenou školu, potom se studenti drží spíš na ní (a tím uvolní pozice na druhé ze škol, kam se hlásili).

lmgify
hodnocení

0x

Známky máš pěkné, měl bys tedy mít i dobré znalosti a proto získat mnohem více než 50% v testech. Pak se nemusíš obávat, že se nedostaneš na školu, protože budeš díky bodům v těch horních 90.

Jak je napsáno výše, ne pro všechny přihlášené musí být ta škola 1.volba a ne všichni, pro které to je 1.volba, jsou chytřejší než ty.

Osobně myslím, že máš dobrou šanci se na školu dostat. Soustřeď se na ty testy a v klidu a s rozvahou je napiš. Jsou tam jen otázky, které jste se učili ve škole.

Hodně štěstí! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]