Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesprávné obvinění

Od: dktr odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, ve škole jsem byl obviněn z něčeho, co jsem neudělal, ale nevěří mi, protože pár dětí ve škole řekli, že jsem to udělal, ale ve skutečnosti jsem nevinný. Nevíte, co s tím dělat, jak se proti tomu obhajovat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tak evidentně sis sám vybudoval takovou reputaci, že ti nevěří ve škole a dokonce už ani doma. Nad tím ses měl chlapče zamyslet dřív. Teď už se očistíš jen velmi těžko. Nicméně ten školní psycholog může být dobrým začátkem.

hodnocení

1x

Nějvícs e zpravidla nad "nespravedlivým křivým obviněním" rozčilují děcka, která při každé příležitosti lžou, a když pak náhodou jednou nelžou, tak nechápou že jim nikdo jim nevěří. Koukni do svědomí, jestli to nejsi i ty.

hodnocení

0x

Asi to pořešit s rodiči, nebo školním psychologem.

dktr
hodnocení

Rodiče právě nevědí, jestli mi můžou věřit.

asd1
hodnocení

0x

Nejlepší obrana je útok, takže řešit s vedením školy křivé obvinění. Nebo konstatovat svojí verzi ať si tomu věří nebo ne a dál to nerozmazávat..

Takový je život.. A když se na tebe domluví dvě svině, tak tě klidně dostanou do kriminálu...

liska5
hodnocení

0x

Ty děti Tě viděly při činu? Nemohly se na Tebe domluvit? Nejlépe děti- svědky pozvat naráz, aby situaci podrobně popsaly na papír. Sedět od sebe dál. To snad tř.učitel může. Ale předem neupozorňovat, aby se děti nedomluvily. Pokud budou rozdíly evidentní, tak jim nelze věřit a je to Tvůj argument k obhajobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]