Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doktorská prohlídka na Střední školu

Od: mistrmorava odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem. Rád bych se zeptal, co mám dělat, když potřebuji si udělat prohlídku u doktorky, abych se mohl přihlásit na střední školu?
Je nemocná a odhaduje, že bude tak cca týden to potrvá. Termín uzavření přihlášek je 1.3 a dneska je 24.2. (čtvrtek)
Můžu jít k jinému dětskému lékaři? Nebo co mám dělat?
Volalo se jí, že máme naskenovat tu přihlášku, a že za 2 týdny bych na tu prohlídku šel a ona to vyplní.
Prosím poraďte, děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli je vaše lékaka nemocná, zjistěte si, kdo ji zastupuje a zařiďte si prohlídku u tohoto lékaře.

martinmorava
hodnocení

Nikdo ji právě nezastupuje

Jestli máte možnost se s ní domluvit po telefonu, ať vám poví, kam se obrátit. Další možnost je ptát se příslušné školy, zda lze potvrzení dodat později, případně jaká je jiná možnost.

Vy nemáte rodiče?

hodnocení

0x

Za našich časů byla lékařská péče dvojkolejná a mám dojem, že to stále funguje.

Jako dítě jsem měl svého lékaře společně s rodiči, ale pak ještě měla škola svého který dělal prevenci a různé prohlídky.

Stejně to bylo na střední, tam dokonce někteří vyučující neuznávali omluvenky od normálního doktora ale jen od toho školního. No a pak na vysloké i v zaměstnání to bylo podobné.

Takže ptát se tady je ztráta času, zeptej se především ve své škole a ve škole kam se hlásíš. To, že lékařka nemá zástup je velice podivné.

samko
V jakém roce to bylo? :-o Mám od maturity 15 let a nic takového tedy nebylo. Pamatuji si někdy na ZŠ úplně na začátku (max. 3. třída) že chodil do školy zubař. Prohlídka byla ale dobrovolná. Kdo měl péči zajištěnou jinde, nemusel. Žádný "závodní" doktor při ZŠ, SŠ ani VŠ nebyl

minsk
hodnocení

0x

Rodiče ať komunikují se studijním oddělením, kde jim řeknou, jak postupovat. Zřejmě potvrzení doložit později.

Ale aby to bylo prostě v papírech, aby o Vás věděli, že máte zájem vše dořešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]