Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Rád bych se zeptal, co mám dělat, když potřebuji si udělat prohlídku u doktorky, abych se mohl přihlásit na střední školu?
Je nemocná a odhaduje, že bude tak cca týden to potrvá. Termín uzavření přihlášek je 1.3 a dneska je 24.2. (čtvrtek)
Můžu jít k jinému dětskému lékaři? Nebo co mám dělat?
Volalo se jí, že máme naskenovat tu přihlášku, a že za 2 týdny bych na tu prohlídku šel a ona to vyplní.
Prosím poraďte, děkuji
Jestli je vaše lékaka nemocná, zjistěte si, kdo ji zastupuje a zařiďte si prohlídku u tohoto lékaře.
Za našich časů byla lékařská péče dvojkolejná a mám dojem, že to stále funguje.
Jako dítě jsem měl svého lékaře společně s rodiči, ale pak ještě měla škola svého který dělal prevenci a různé prohlídky.
Stejně to bylo na střední, tam dokonce někteří vyučující neuznávali omluvenky od normálního doktora ale jen od toho školního. No a pak na vysloké i v zaměstnání to bylo podobné.
Takže ptát se tady je ztráta času, zeptej se především ve své škole a ve škole kam se hlásíš. To, že lékařka nemá zástup je velice podivné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.