Nejste přihlášen/a.
Ahojky, do 1. března mám odevzdat přihlášku na střední školu, což už je za chvíli. Není to tak, že bych vůbec nevěděla kam jít, ale spíše nemám moc na výběr, tak jsem se chtěla zeptat, zda nemáte někdo podobné zkušenosti. Hodně mě baví práce s dětmi nebo celkově s lidmi, přemýšlela jsem i o psychologii. Takže mě napadla nějaká pedagogická škola, ale jediné co je nejblíž, tak je soukromá škola, kde je předškolní a mimoškolní pedagogika a pak ještě pedagogické lyceum. S tím že se jenom ve školce moc nevidím, takže předškolku jsem zavrhla a pak ještě zbýva to lyceum po kterém bych musela jít na vysokou. Ale můj taťka říka, že ta škola je pro ty, kteří chtějí být učiteli a učit, což já učitelka zatím nechci být. Takže mi pak zbylo jen gymnázium, ale opravdu se mi nechce učit všechny předměty, protože mě taková chemie, fyzika moc nebere, takže jsem pedagogickou školu (kde je chemie a fyziky fakt minimum) brala jako takový útěk od těchto předmětů. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Popřipadně jestli nevíte ještě o nějaké škole. Bydlím ve Zlínském kraji a na intru být nechci. Nebo jestli pedagogické lyceum je vážně jenom připrava na učení. (Nevím přesně, co chci dělat do budoucna, jen vím, že to budou určitě nějaké práce s lidmi nebo dětmi). Děkuji moc za jakoukoliv odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.