zdraviim! jake mate zkusenosti s tim, ze mate/meli jste na stredni jiny druhy jazyk jak na zakladce? jsem v 9, a bohuzel jsem na nemcinu chytla spatnou ucitelku ktera nas absolutne nic nenauci, a navic se mi nemcina vubec nelibi, tak se to jeste uci spatne. takze umim jen zaklady ktere jsem se naucila sama:/ hlasim se na skoly kde je nemcina/francouzstina/rustina/spanelstina, a premyslim ze bych nesla na nemcinu, ktera se mi nelibi a stejne bych ji pravdepodobne nevyuzila, ale treba na francouzstinu, spanelstinu nebo rustinu. predem dekuju za nazory, zas nechci mit uceni moc nebo propadat z ciziho jazyka:/
Obecně se tvrdí, že pro Čechy je na učení nejjednodušší španělština. Jednak proto že slovní zásoba vychází více méně z latiny kterou ostatní evropské jazyky v různé míře obsahují a druhak je tam pro nás výhoda podobné větné stavby. Pokud bys si ji vybrala, můžeš očekávat i poměrně dobré možnosti uplatnění v zaměstnání. Na trhu práce není příliš obvyklé, že někdo španělštinu ovládá a přitom španělština a portugalština je jazykem skoro třetiny světové populace. ( když necháme stranou Čínu a Indii).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.