Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém ve škole s instáčem-co se stane?

Od: jimas odpovědí: 10 změna:
Ahoj, prosím o pomoc, protože nevím, co se stane. Dnes ráno jsem na cestě vlakem do školy koukal na ig, když jsem našel veřejnej účet spolužáka, jak má napsáni jméno naší školy )jméno radši zmiñovat nebudu) . Tak jsem se rozhodl, že ho trochu poškárlím a pobudím, aby text odebral. Vytvořil jsem nový učet na ig a napsal jsem mu s fotkou školy, že se "setkáme před školou, a že "za chvíli tam jsem". Prý se kvůli tomu rozbrečel a řekl to třídní a zástupkyni ředitele. Už jsem měl napomenutí třídního a nevím, co se semnou stane. Nevíte, co se stane? Napomenutí mám minulí pololetí , to se asi nepočítá

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

automobil
hodnocení

3x

Já se běžně setkával se spolužáky před školou, třeba když zapomněli sešit... ale zřejmě budeš šikanátor, tak si to pěkně vyžer :)

krtek6

nechci se tazatele zastávat...ale

1) škole může být úplně šumák co si děcka mezi sebou dělaj mimo vyučování

2) v jeho věku by neměl instagram, takže to je problém rodičů

3) z toho co napsal, pokud je to pravda, nemůžeš vyvodit žádnej důsledek bo se nic nestalo...

krtek6

ad1 myšleno mimo školu

riye
hodnocení

1x

Zdravím, na zprávě "potkáme se u školy, za chvilku tam jsem," není obecně nic špatného a do soukromé konverzace žáků škole nic není.

Jaký máte ale vztah k tomu spolužákovi? Pokud jste agresivní a spolužák se vás třeba bojí, tak ta zprvu nevinná zpráva najednou vyznívá úplně jinak, mohl se bát fyzického napadení z vaší strany. Pochybuju, že by někdo brečel kvůli takové zprávě, asi nebudete úplný neviňátko. Zdánlivě se nic nestalo, ale nezmiňujete, jaký jste vy. Za co máte to napomenutí? Je rozdíl, jestli máte napomenutí za to, že jste si před školou zapálil cigáro, nebo za to, že jste někoho zbil.

Jste agresivní? Napadl jste někdy někoho ze školy?

Nezmiňujete, kolik je vám let, jestli jste zletilý. Ale počítám, že do toho budou zataženi rodiče a dál se uvidí. Může to skončit jenom domluvou, nechci vás zbytečně strašit. Jenom domluvou to taky skončit nemusí... Ale jak zmiňuju, nepíšete, jaký jste vy a jaký vztah ke škole a spolužákům máte.

jimad
hodnocení

Ahoj, ne, jsme mezi sebou dobrý

hodnocení

1x

Ten spolužák, co se rozbrečel, nevěděl, kdo mu píše - myslel si, že je to cizí člověk, ne jeho spolužák.

jimas
hodnocení

Ahoj, jo to je pravda. Už je to mimochodem vyřešené a poučil jsem se. Díky

hodnocení

1x

Celá tato akce se mi jeví jako díl z Beverly Hills...

Stevovi se rozvázala tkanička... Nechceš si o tom pohovořit?

hodnocení

0x
Z tvého dotazu není jasné, proč se rozbrečel a proč to hlásil. Asi jsi zde nenapsal vše.
jamess

Protoze mu napsal jmenem skoly, copak tady nechapete syntax?

A ze se rozbrecel? No dobre mu tak, horsi by bylo, kdyby to byl labil a skocil pod vlak. Bohuzel takovych cypu se rodi cim dal vic. Zavislych na sockach.

A ne, ze mu nekdo napise pres ig "sejdeme se u skoly", i kdyz to mohlo budut zdani, ze mu pise reditel skoly, tak i kdyby pod vlak skocil, tak z toho by nic neplynulo a ani by se to nevysetrovalo kdo mu to napsal. Protoze ten kdo se rozbrecel byl evidentni $£¥^

Dneska i kdyz kamose poplacate po zadech, tak to aby se jeden nepos... ze bude zalovanej za zlomenou pater, divna doba :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]