Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interpretace básně

Od: ugisha odpovědí: 1 změna:

Ahoj, potřebovala bych pomoct s touto básničkou...mám ji interpretovat a moje interpretace = co si o tom myslím + tropy a figury nebyla přijata...Prý mám najít něco, o čem třeba ani sám básník neví, takže nějaký skrytý smysl...A hlavně ty tropy a figury a rytmus, protože přízvučné a nepřízvučné slabiky vůbec nechápu...díky moc
Pověz mi třeba
vo holkách cos znal
(tak málo jsme si povídali)
Tenkrát
se úsměv nehledal
všichni se jednoduše smáli
Tenkrát...
A kdo řek sakra dost?
A co je vůbec
minulost?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím, co jsou tropy a figury,

ale rozebrat tu poezii a posouditi,co tím básník chtěl říci,nemůže být složité.Člověk se musí vžít do myšlení toho člověka,který to vyplodil.

Asi dva vzpomínají.Jaké to bylo tenkrát.U puberťáků se předpokládá neustálé chichotání a nevázanosti.Ale když tak vzpomínají,jaký byl život a holky a sranda,Tak se nakonec shodli,že mohou klidně pokračovat,vždyť nic ještě nekončí.Minulost můžeme říci,až nám bude devadesát.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]