Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co potřebuji když chci učit angličtinu online?

Od: marlena odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

dlouhodobě doučuji děti známých a ráda bych začala učit i cizí lidi na platformě italki. Poradíte mi někdo, co mám udělat, aby bylo vše "legální" a v pořádku? Potřebuji živnostenský list? Jak odvádím daně z práce na internetu? Vždy jsem měla pouze klasické brigády a nemám s těmito weby zkušenost.

Díky! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

2x

Normálně si zařiď ŽL - živnost volná - jak fakturovat se domluv s účetní - obory: Překladatelská a tlumočnická činnost a pak Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Jinak jdi minimálně na 500,- za hodinu. Kamarádka to dělá a nestíhá, i za tuto cenu musí nové zájemce odhánět vidlemi :-D možná se do budoucna soustřeďuj taky na Ruštinu a Čínštinu...angličtiny do času hehe*smich*

marlena
hodnocení

Super, moc děkuju! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]