Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vážení uživatele poradny, obracím se na vás s dotazem ohledně známky z testu na střední škole. Ve škole se psalo pár testu a já byl nemocen. Tudíž jsem testy nepsal a dopsal jsem si je až nyní po novém pololetí, testy se ale psali už před pololetím. Mohu tyto známky legálně dostat do žákovské nebo mají být pouze informační pro učitele? Zajímá mě to z hledsika zákona. Díky moc za odpověď.
Dceři takhle zapsala učitelka dvě známky z posledního týdne ledna. Pololetní známky už byly uzavřené, tak je do bakaláře zapsala až teď. Za mě takové vymoženosti nebyly, ale nemyslím si, že by se známky z období mezi pololetní konferencí a začátkem pololetí někam ztratily.Dcera test dost zvrtala, takže má co opravovat. Upřímně mne nenapadlo, že bych si kvůli tomu někde stěžoval. Prostě tu známku dostala a tak tam je.
Nemyslím si, že existuje zákon, který by určoval, že známky lze psát/hodnotit/použít od - do.
Krom toho.Psal jsi ty testy v novém pololetí psal? Tak nevidím důvod proč by je měl učitel někde "šumlovat" jen proto, že ostatní to psali v jiném pololetí. A to už vůbec nemluvím o tom, že jsi určitě věděl, že spolužáci psali písemku a mohl jsi tudíž předpokládat, že půjdeš k tabuli, nebo si ji napíšeš také až se vrátíš po nemoci do školy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.