Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vznik cenových predikcí?

Od: tomhorvat odpovědí: 1 změna:

Ahoj, teď se dost zdražuje a v televizi nebo na internetu neustále vidíme vytvořený predikce cen a jak se můžou zvyšovat. Dělají reálnou predikci a občas člověk vidí i pesimistickou a mě by zajímalo, jak tu pesimistickou dělají? Zkoušel jsem najít nějakou metodiku, ale nic... To si prostě řeknou, že by všechny ceny mohly být o 20 % vyšší a z toho následně udělají další predikci a nazvou jí pesimistickou? Přijde mi, že neustálé ukazování toho, jak se všechno zdražuje, to akorát zhorší. Kdybyste někdo znal jejich fintu, tak bych byl rád za vysvětlení :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

srandokan
hodnocení

0x
Víte proč moudří inteligentní vzdělaní a bohatí lidé NEkoukají na TV? Ledaže to potřebuji ke svému businessu.
Jo a mimochodem, no myslím si to jenom já, kdyby ty média prostě vypnuli, tak by mrtvých na ten co.vyd bylo asi tak o dvě třetiny méně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]