Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která škola je lepší-FIT ČVUT/MFF UK

Od: ffffqe odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jaká škola je pro mě vhodnější FIT ČVUT nebo MFF UK, když se chci zabývat kody,šiframi tedy kryptologií?

O MFF UK vím, že je hodně teoretický a je tam hodně matematiky, která mi nevadí a mám jí rád a FIT se zaměřuje na praxi. Na MFF UK bych rád studoval obor matematika pro informační technologii a na FIT bych si zapsal informační bezpečnost. Je v ČR lepší obor/škola?

Nejspíše bych asi upřednostnil školu, kde se více logicky myslí než učí nazpaměť, ale netuším, jestli příslušná matematika není zbytečná pro budoucí zaměstnání.

Mnohokrát děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

01.02.22 21:48
hodnocení

0x

Fit vut

hodnocení

0x

Obě školy jsou dobré, pokud máš radši takový víc přemýšlecí a hloubací způsob a pochopit každý detail a ne "rychle to zvládnout", tak ber ten matfyz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]