Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer do škole mám za Dú sepsat na papír kde ude napsáno že mi rodiče budou přispívat nějakou částkou na domacnost můžete mi prosím napsat nějakej vzor jak to má vypadat děkuji
Jste si jistý zadáním? To, že vy budete přispívat na domácnost bych ještě pochopila ale obráceně je to nesmysl.
Něco ve smyslu-Zavazuji se přispívat na nájem+ energie 3000kč měsíčně. Zeptejte se rodičů kolik platí nájem a vše ostatní a zkuste podle toho částku vypočítat, také musíte myslet na to kolik je výdělek aby jste měl z čeho přispívat, musí vám zústat na stravu, oblečení... Rozepište si to bod po bodu např. Můj plat-xx kč, nájem + energie + internet a vše ostatní-počet bydlících a počet výdělečně činných osob v bytě. No a pak udělejte jednoduchou smlouvu.
no, pokud je to úloha do školy, tak pravděpodobně tazatel nemá vlastní příjem, neb studuje. čili by jeho dotaz dával logiku - pravděpodobně návaznost na zákon o rodině, podle kterého má rodič vůči dítěti vyživovací povinnost až do doby, kdy je dítě schopno se samo živit. ovšem jak něco takového sepsat v praxi, to netuším. tohle jsme se za nás ve škole fakt neučili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.