Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám šanci se dostat na střední školu průmyslovou?

Od: robeber odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, měl bych otázku jestli mám šanci se dostat na střední školu průmyslovou do Otrokovic, v 1.pololetí v 8.třídě jsem měl 1,2,3 a dvě 4 z matematiky a dějepisu, v 2. pololetí jsem zabral a měl jsem 1,2 a pár troje a v 9. třídě 1,2.

Průměry mám: 2,38; 1,89; 1,77

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Záleží, jak uděláš přijímačky a kolik berou z těch přihlášených.

Navíc jsou střední školy, kde je nával a jiné, kde je snažší se dostat.

jsjo
hodnocení

0x
ale áno preco by nie, sice matematika je taká ťažšia porovnateľne s gymnaziom, ale inak zalezí aj aký odbor si vyberieš, niekde je natlak a niekde volne miesta, ze zoberu hocikoho, skola ma za Teba peniaze a napokon ak vieš takto zamakat a premôcť sa, ze si zlepsis znamky tak to zvladnes.

mai
hodnocení

0x
Kdyz uděláš přijímačky na 1-2, tak šanci mas. Chce do toho vložit hodně usili, aby to vyslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]