Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dělat distanční výuku?

Od: groot* odpovědí: 16 změna:
Mohl bych se zeptat jak dělat distanční výuku, když mě malý bráška furt otravuje?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud nepomůžou rodiče, tak se mu to snaž vysvětlit sám. Pokud ani to nepomůže, tak ho něčím vystraš.

liska5
hodnocení

1x

A to si představ, že paní učitelka má doma své tři děti, všechny na distančce a všechny od ní střídavě něco chtějí, otravují, a ona má přitom něco přes počítač vysvětlovat, učit, ale zároveń vařit oběd a starat se o domácnost.

Ty jsi s bráškou sám doma? Jakákoliv osoba by si brášku nemohla vzít na starosti?

groot*
hodnocení

Jj jsem máma šla na technické pracovat abychom měli na pronájem toho notebooku a táta taky v práci
liska5

Jak starý je brácha? Chápe, že se musíš učit? Jak dlouho vydrží sám si hrát ve vedlejší místnosti?

groot*
hodnocení

Jsou mu 4 roky a vysvětlit mu je to docela těžký

Tak možnosti jsou, buď ho můžeš na hodinu přivázat k topení, nebo zavolat babičku aby šla hlídat, nebo mu něco pustit na telefonu/tv to asi platí na veškerou dnešní mládež.

Další trošku technické řešení je, stáhnout si program, který zaznamenává činnost na pc. Slouží to k třeba vytváření videonávodů apod. Takže si můžeš celou hodinu zaznamenat, samozřejmě bys musel požádat učitele o dovolení, a poté si hodinu pustit vklidu až dojdou rodiče.;)

groot*
hodnocení

Babičku už nemám a k topení, zbláznil jste se
k2

Matka v praci, otec v praci, babicka mrtva. Vas 4lety bratr je cely den sam doma, kdyz nemate distancni vyuku? Zajimave rodinne pomery...

groot*
hodnocení

Ten není potom sám doma, když nemám distanční výuku tak má chůvu ale když jsem doma já tak není třeba takže jí máma dala vědět ať nechodí
k2

Mama sla pracovat, aby bylo na pronajem (nikoliv koupi) notebooku (predpokladam, ze po dobu distancniho vzdelavani), ale mimo tu dobu se plati chuva pro mladsiho bratra.

Zajimave financni pomery...

liska5

Chůva je levnější než školka? To se ptám vážně, nevím, jak to chodí. Myslela jsem, že školka je výhodnější. Možná je ale daleko nebo nepřijímá.

groot*
hodnocení

Školka je od 5ti let

Školka je od pěti?

Hm, moje vnučka šla na podzim do školky, a jsou jí 3 roky.

groot*
hodnocení

Mámě to tak řekli

pb®
hodnocení

0x
Státní školka je samozřejmě od 3 let, povinná rok před nástupem do školy, soukromé jsou od jednoho roku věku. Co televize? Zapněte dítěti televizi, dejte mu do ruky mobil a máte od něj klid. Jinak je špatné, když se starší sourozenec musí starat celý den o mladšího. Ve vyjímečných případech ano, ale nemělo by to být pravido a určitě by neměla péče o surozence negativním způsobem ovlivňovat výuku toho staršího.
groot*
hodnocení

Všechno co píšete televizi u mobil nic on si chce hrát se mnou a když to řeknu mámě tak mám říct učitelce že mi padá internet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]