Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
manželka dnes ze školky donesla potvrzení o vynaložených výdajů za umístění vyživovaného dítěte poplatníka v mateřské škole. Minulý rok jsem od ledna do srpna včetně platil 405 Kč za školkovné. Od září nastoupila dcera ve školce do předškolního vzdělávání takže jsem od září neplatil nic. Měl jsem za to, že školkovné za těch 8 měsíců je možné odečíst z daní v plné výši tj. 8x 405 Kč = 3240 Kč. Jenže částka v potvrzení je jen 1644 Kč. Vysvětlí m někdo jak k této částce dospěli?
Abych řekl pradu, netuším, ale nějak si to nevybavuji, že by bylo zavřene kvůli covidu. Navíc kde jste příšel, že jen 5 měsíců? Částku 405 Kč jsem zasílal od ledna do srpna včetně. Je pravda, že přes prázniny nechtěli celých 405 Kč, ale já jim to poslal i tak celé (měl jsem nastavený trvalý příkaz).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.