Jelikož mám více školou povinných dětí, vyřešil jsem situaci online výuky koupí kvalitních repasovaných notebooků. Chtěl jsem značku Dell, mám s ní dobré zkušenosti. Požadavek byl SSD a 8GB RAM. Jeden stál na Aukru 3,5k s lepším CPU. Druhý o 1000 levnější přes bazar, osobní vyzkoušení a převzetí. U něj mám externí mikrofon - redukce za 99 Kč, protože pod Windows 10 nejsou ovladače. Samozřejmě notebooky mají horší baterii, ale to na domácí použití neřeším. Pak se mně ještě povedl super kup pro mamku, za 1600 Kč s SSD. Spokojenost velká. Nepíšu to kvůli chlubeni, ale že se dají za dobré peníze sehnat kvalitní kusy.
Zdravím, a stolní počítač a sluchátka s mikrofonem doma máte? Že byste se mohl zúčastnit, jenom byste případně byl jenom slyšet a ne vidět... Nebo aspoň (kdyby to jinak nešlo) aspoň smartphone a sluchátka s mikrofonem? Rodiče se nemůžou poptat v práci, jestli nemá někdo z kolegů doma nepoužívaný notebook?
Jak jste to dělal teď poslední rok a půl?
groot*
Na základce jsem měl půjčený notebook a střední škola k zapůjčení nemá a stolní počítač nemáme, pouze jeden smartphone pro mě a brachu
smapho
A rodiče že by se poptali v práci, jestli nemá někdo z kolegů nepoužívaný notebook? Nebo se zeptat kamarádů, jestli nemají doma starý, nepoužívaný smartphone, že by vám ho teď půjčili? Rodiče nemají doma nějaký starý smartphone?
Koukám, že třeba na Alze je možnost pronájmu notebooku, mrkněte na to a proberte to s rodiči: alza.cz/...
groot*
Nemůžou se poptat v práci, protože máma udělala pouze 8. Základní školu a 9. Zvláštní školu a táta pracuje doma (domácí práce)
Jedna věc je PC, které se dá starší sehnat levně a třeba by někdo i věnoval, druhá věc je, že je k němu nutné i internetové připojení. Navíc se už nedá očekávat tak dlohé zavření škol, předpokládám, že se jedná o týden, nejvýš dva, to asi není problém domluvit si ve škole úkoly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.