Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký problém ve škole

Od: andreyyy odpovědí: 36 změna:
Co mi hrozí, pokud jsem jednomu spolužákovi rozbil hubu? Incident vznikl tak, že on dostal lepší známku než já. On se mi posmíval, že jsem hloupý a on chytrý. Před jídelnou jsem si na tohoto posměvače a rozbil mu hubu o venkovní dveře, a pak jsem mu do úst naházel sníh. Ještě k praskly venkovní dveře, které byly ze skla. Co můžu mít za problém? (Nikdo mu to dosvědčit nemůže.)

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

kdybych byl žeditel a rodina by to na mne zkusila tak letíš ještě rychleji a to i s ohlášením na policii pro úplatek..

hodnocení

3x

Troll, nekrmit*cert*

hodnocení

3x

Pokud s tim sel napadeny na osetreni, tak to mas paragraf 122 TR - Ublizeni na zdravi.

Budes maturovat? Tak to uz Te zrejme 18 bylo.

Tak to dle paragrafu 146 muzes mit na 6 mesicu az 3 roky.

Pokud 18 jeste ne, ale mladistvy, pak vychovne opatreni.

K tomu muze pribit i podminecne vylouceni nebo rovnou vylouceni ze skoly.

Tak hlavne jestli to stalo za to.

andreyyy
hodnocení

Stalo to za to, alespoň jsem ho viděl utíkat a brečet, to mě tak strasně uspokojovalo.

Jak tě teď uspokojuje vidina vyhazovu?

hodnocení

1x
Opět jeden z rubriky "takhle blbej přece nikdo nemůže být" *smich*

hodnocení

1x

Zacina to tu byt riadne zatrolene, pomaly kazda druha otazka bud vymyslena alebo sa realizuje nejaky dusevne naruseny.

andreyyy
hodnocení

Já jsem vyhrál 2 Mat. Olympiády, tak bych s tím "dusevně" trochu šetřil, jó? Dik

Psychopat moze mat v pohode vysoke IQ a byt dobry v matematike, vobec sa to nevylucuje. Ak netrolite, tak mate vazny problem s tym, ako riesite konflikty a ako sa staviate k celej situacii.

andreyyy
hodnocení

No, zrovna "velmi vysoké IQ" nemusíte mít, stačí pouze správný úsudek atd.. MO je hračka pro kazdého.

hodnocení

1x

Takto : aj ked doma zenu zmlati partner, tak tam tiez nie su ziadne kamery a uplne staci vypoved obete a znalecke posudky.

hodnocení

1x

Nauč se na takové věci reagovat slovy - inspiraci najdeš v knize Bylo nás pět (Poláček) nebo Dobrodružství Toma Sawyera (Twain). Tam se sice taky perou, ale ne tak, že by jeden na druhého takhle zaútočil. Mirek

(Je fajn, že umíš někomu rozbít držku, ale nechal bych si to na skutečně ohrožující situace.)

groot*
Přesně kdyby ten co se posmíval spíš chtěl útočit

111®
hodnocení

0x

myslím že rozbitá huba a sklo není třeba nijak dokazovat...vyloučení ze školy třeba

andreyyy
hodnocení

A mohla by moje rodina podplatit ředitele? Kolik tisíc tak stačí na to, mohli by klidně 50 tisíc. Já teď zrovna budu maturovat a vyloučení by mi zničilo život.

ang
hodnocení

0x

Zdravím, může vám hrozit podmíněné vyloučení, snížená známka z chování, ředitelská dutka... Ale viděla bych to na to vyloučení. Škola taky může (resp. myslím si, že určitě bude) požadovat zaplacení těch dveří, tak na to rodiče připravte. A naučte se pracovat se vztekem, vám taková reakce přijde normální?

andreyyy
hodnocení

A co jsem mu jako udělal? Žije? Ano, žije. Dveře moje rodina ráda zaplatí a ještě může k tomu dát dýžko. Kdyby mě vyloučili, tak by mi to asi zničilo život. To by byla škoda asi, mám na středni zatím z Matematiky 1,08 průměr.
ang

Vám přijde normální mlátit lidi?

andreyyy
hodnocení

Když si to zaslouží, tak je to naprosto normální. Neměl to dělat. A jak ještě ten posera utíkal.
ang

Doufám, že je to troll *zed* A kdyby ne: se sklonama k agresivitě něco dělejte, není společensky přípustný mlátit lidi.

jano456
hodnocení

0x

Keď Ti vadilo, že sa Ti niekto posmieva, a nedokážeš sa ovládať,

mal si hubu rozbiť jemu, a na sebe začať pracovať, aby sa Ti nikdo

neposmieval...*nene*

To či mu niekto dosvedči, nie je podstatné, dosvedči to

/rozbitá huba/, otec rodiča, riaditeľ, možno aj lekár...*zmateny*

andreyyy
hodnocení

Zítra se to bude řešit, když to řekne, tak pravděpodobně se neovládnu a dám mu ještě jednu. On to je posměváček, skoro každýmu se posmívá,tak ať se pak nediví..
asd1

On je jen posměváček, zato ty nebezpečnej magor. Tak doufám že tě vyhodí. K tomu že zatáhneš opravu dveří a pokud možno bych přihodil i podplácení. Jestli rodičové nejsou pitomci, tak si na ty dveře vyděláš pěkně rukama.

mate59

Chlapče,ty rosteš pro kriminál.

uk3
hodnocení

0x
Vyhodí nevyhodi, hlavni je aby si se svojí nasilnickou povahou a myšlením jednou nebo vícekrát neskončil ve vezeni. Z tvého psaní jde fakt úplně hruza. Navic jsi poseroutka, ani přiznat se neumis.
andreyyy
hodnocení

No a co byste dělal vy? S tímto žakém má problém 4/5 třidy. V pátek mi to poručila skupina spolužaků, kdo mu to dosvědčí na 100%? Všichni budou se mnou, kamery tam nikde nejsou a nikdo mě zázrakem neviděl. Jestli to řekne, tak se stejně na něm rozcvičím na tělocvik.

No a v lapáku se na Tobě budou rozcvičovat zas jiní ..

Koukám, silákovi došla slova.

groot*
hodnocení

0x
Já bych na tvém místě se přiznal, protože takový žák na té škole nemá být tedy vlastně v žádné škole ale rovnou v decaku nebo ve vězení a on by ti to měl vrátit.
andreyyy
hodnocení

Kdyby mi to měl vrátit, tak už tady na tomto světě asi není.
groot*
Proč pak vy jste schopný vraždit?
groot*
No jasně už se bojíš jak malý dítě

jano321
hodnocení

0x

Ten /andreyyy/, čo sa tu prezentuje, buď si vymýšla, alebo je psychopat,

ale ak ma pravdu, nechcem odhadnuť jeho budúcnosť...*zmateny*

groot*
hodnocení

0x
Dosvědčit to může jakkoliv, třeba zlomený noz atd..

groot*
hodnocení

0x
Jak si dopadl?

joudic*
hodnocení

0x

no, jen jste potvrdil jeho slova a jeste vas vylouci ze skoly *smich* cajk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]