Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krádež bot ze zamčené skříňky

Od: groot* odpovědí: 9 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak postupovat když někdo ukradne boty ze skříňky a byla zamčená.
Né že by se mi to stalo jen mě to zajímá a popřípadě jak se dostat domů, když nemá boty?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Už jsi velký, nezbývá mi tedy, než ti říct krutou pravdu, co se děje s dětmi, které zůstaly ve škole bez bot. Už se nikdy nedostanou domů a stávají se z nich učitelé a školníci. Nebo sis snad myslel, že by se někdo se 30 děckama ve třídě trápil dobrovolně? ;)
V některých školách to prý funguje i tak, jak to znáš z čarodějnického dílu Simpsonů, ve sklepě má ta tlustá kuchařka velký mlýnek na maso a druhý den bývá sekaná.. :)

makk
hodnocení

1x

Trochu málo informací. Obecně platí, že když si někde (u lékaře, ve škole...) odložíte oblečení (tedy i boty) na místě k tomu určeném, tak za to oblečení odpovídá ta organizace. Takže postup je, že to oznámíte kompetentní osobě, ta by to s vámi měla sepsat, případně zavolat policii a škodu vám nahradit.

Jak odejít bez bot? No buď bez bot, nebo někomu zavolat, ať vám boty donese, případně bez bot do první prodejny a tak si boty koupit. Jiné možnosti mě nenapadají.

Zde: csfd.cz/... máte podobný problém podaný humornou formou a dovedený do extrému.

hodnocení

0x

Za zamčenou skříňku by měl být někdo odpovědný, takže řešit s ním. Jak se dostat domů? Půjčit si náhradní obuv, nebo zavolat někomu aby jí onesl.

hodnocení

0x
Ono se dá chodit i bez bot. Zprvu jsem tomu nevěřil, ale fakt to jde.
groot*
hodnocení

A co když je sníh
Telefon a rodiče?
groot*
hodnocení

To ano, ale někteří děti nemají telefon a také někteří bydlí v dětském domově.
Ve škole telefon je, po nahlášení krádeže bot ze školy zavolají do domova.

I po sněhu to jde- jen to víc kouže a studí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]