Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DÚ slovní úlohy

Od: alexandr147* odpovědí: 4 změna:

Vypočítejte obsah pravoúhlého trojúhelníku,jehož delší odvěsna je o 3cm kratší než přepona a o 3cm delší než kratší odvěsna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elbarto*
hodnocení

0x

Bývá slušný poprosit.

Dělal jsem ten samej příklad a vůbec jsem s ním nehnul :(

jirbar*

Prosit to se u Havlovi mládeže již nenosí. Určitě z něj bude úspěšnej podnikatel.

Tomu napovídá i to, že je línej se jen trochu podívat. Totiž stejný příklad se již jeden tady alespoň snažil řešit. Sice špatně, ale aspoň se snažil. Tenhle je asi chytrej jak tágo.

doplněno 18.01.11 17:50:

Ten druhý příklad byla asi jen obdoba, ale jak říkám, ten se alespoň snažil.

doplněno 18.01.11 18:00:

No vyjdou 3 čísla o 3 po sobě jdoucí to je jasné již ze zadání a navíc jsou včechna dělitelná třemi. A když jedno vynásobíme dvěma tak máme dnešní datum.

alexandr147*
hodnocení

Díky za odpovědi které mě byly k ... a nepoděkoval jsem protože jsem na to neměl čas (budu z podobných příkladů zkoušenej o jedničku zitra )a když už sme u toho tak jsem to vyřešil - použijete pythagorovu vetu a pak vam vyjde jedna strana ... k te přičtete nebo odečtete 3 a je to máte obě strany a potom obsah je hračka

jirbar*

No jasně že těch 54 je hračka. To vím dávno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]