Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola trápení

Od: ondrejsimunek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Mám takové trápení s VŠ. Před rokem jsem ukončil studium na vysoké škole kvůli tomu že mě výuka nebavila, byla distanční a já tak ztratil motivaci se učit, pak jsem zkusil něco jiného což mi nevyšlo. Po délší době jsem se rozhodl že to s tou VŠ nevzdám a zkusím to znova. Nyní musím pracovat jako skladník a dřít se abych přetrpěl ještě ten půlrok.

Je ostuda nastoupit na VŠ ve 22? Mám kvůli tomu starosti že třeba nezapadnu apod.

Děkuji za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To nevím... já začal VŠ studovat ve třiceti... a nikdo se mi nesmál.

Nebo si to nedovolil... *haha*

hodnocení

3x
Ne, není to ostuda.
Ovšem není ani ostudou, když pracujete jako skladník.

hodnocení

2x

Mládež kolem 20 let vypadá všechna stejně. Nikdo ani nemusí vědět, kolik vám je. Určitě zapadnete. A vždy, když už vás to přestane bavit, vzpomeňte si, jak se pracuje blbě rukama bez vzdělání.

ondrejsimunek
hodnocení

Pravda je, že je to největší pozitivum.

hodnocení

1x

Nikdy není ostuda se vzdělávat - a časem můžete kolegům posloužit jako motivace, když jim vylíčíte práci ve skladu :).Vy už víte.

anonymnitypo
hodnocení

1x
Ve filmu Marečku, podejte mi pero byl Hujer taky skladník, nevím, jestli jste skladník ve šroubárně.
ondrejsimunek
hodnocení

Ne, dělám skladníka v prodejně alkoholu, potravin a hygieny, takže zásobuju hospody :D

mil®
hodnocení

1x

Žádná ostuda to není. Taky jsem musel začít až po 22. A docela dobrý, samý mladý holky kolem, paráda *smich*

liska5
hodnocení

0x

Tys nepřerušil studium? Musíš znova k přijímačkám?

Příbuzný se nejdřív vyučil, pak šel na střední školu, a na VŠ začínal, když mu bylo 21,5. A jeho brácha stejný postup. Normálka.

ondrejsimunek
hodnocení

Bohužel jsem studium ukončil, takže ve 22 nastupuju od znova do prváku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]