Nejste přihlášen/a.
Některý z klasiků řekl, že pomluva se nedá vyvrátit. Je to jako když někdo vypustí a dále se to rozkřikne, že v restauraci kradete příbory. Nemůžete hospody obíhat a všechny ujišťovat, že opravdu, ale opravdu příbory nekradete.
Vlastní zkušenost: Senilní babka v bytě pode mnou o mě, každému, kdo byl ochoten poslouchat, vyprávěla, že chlapům peru ve dne i v noci (měla tinittus), že mi dvají znamení baterku (rybáři hledali žížaly) a vlastně, že si přivydělávám jako děvka. Volali mě na úřad, na právní oddělení. Takto jsem to vysvětlila, ale dva právníci na mě koukali velice nedůvěřivě. Nakonec jsem ale řekla, že bych byla moc ráda děvkou, ale nějak mám jiné starost a nikdo by mě stejně nechtěl. A stáhla jsem paruku z holé hlavy, léčila jsem se s rakovinou.
Když na to příjde řeč, tak žádné vážné vysvětlování! Na to čekají, že se budeš vztekat a plamenně hájit.
Srandu bych si z toho udělala! Takovou srandu, že bych se i sama tomu zasmála.
1) Jak zaslechneš, že o Tobě a učiteli mluví, tak se rázně ohradíš: No, moment, jakej učitel? Už je druhá půlka ledna! To mám v plánu školníka,... a v dalším pololetí jsou na řadě.../ vyjmenuj pár starých profesorů/.
2) S vysmátým obličejem: No jasně! Nějak si to musím zařídit ne, abych měla samý jedničky..
3) Jo, jo, právě jsme si domlouvali svatební cestu...
Záleží na Tvé povaze, já bych tenhle styl zvládla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.