Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké známky se počítají na SPS ve Zlíně

Od: jjjjjjj odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, měl bych dotaz jestli se na stredni škole průmyslové ve Zlíně počítá vysvědčení z 2. pololetí 8.třídy a z 1. pololetí z 9.třídy a na stránkách té školy je napsané,že se počítá jen vysvědčení z 1.pololetí z 9.třídy tak mi to příjde být divné, chci jít na stavební obor a nevím jestli mám napsat do přihlášky i vysvědčeni z 8.třídy, protože se mi o hodně líp povedla 9. trida, tak jestli by se někdo našel kdo na tu školu chodí nebo chodil, prosím stručnou odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radpa
hodnocení

0x

Zdravím, obecně se na přihlášky na SŠ vyplňuje prospěch z osmého ročníku + pololetí devátého ročníku.

Nech raději přihlášku vyplnit rodiče, vyplnit ti ji mohou i ve škole.

jjjjjjj
hodnocení

Nevím tak je to tam napsané, dám to vypsat rodičům.
jjjjjjj
16.01.22 19:54
hodnocení

Jaké známky se počítají na SPS ve Zlíně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]