Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Bude druhé pololetí základky a já absolutně nevím, kam jít. Nebaví mě skoro nic, rád hraju počítačové hry a zajímám se o esport, sportuji a strašně nerad se učím do školy. Řeknu to upřímně. Skoro celou osmou třídu jsem si pos*al kvůli Koroně a mojí blbosti. Do devítky jsem šel s znechucením a žádnou motivací se učit. No... budu mít čtyřku z matiky protože mě vůbec nebaví a neučil jsem se v osmičce.
Trojku ze zeměpisu, snad chemie, fyziky, češtiny a ruštiny.
Nejsem extra člověk zručnej, takže bych fakt nemohl dělat nějákýho kováře, kuchaře, nebo prostě jakejkoliv učňák.
Baví mě angličtina, jsem jeden z nejlepších na škole a mám jedničky. Jazyky jsou tak asi jedinou věcí, která mě baví. (Pokud to ovšem nejsou slovanský jazyky) V ruštině a češtině nemám žádnou motivaci se učit, protože ty jazyky přímo nenávidím a něco jako francouzština na škole není (učil jsem se ji pár týdnů sám a strašně mě to bavilo, to samý švédština)
Na přímačky se klidně naučím a věřím si (do prvního pololetí osmičky jsem byl jeden z těch více lepších studentů), ale absolutně nevím kam.
Za každou radu jsem vděčný
Holt buď zaberte (i když to už jke relativně dost pozdě), nebo prstě nechdte na SŠ.
Netuším, proč se se špatnými známkami cpete na SŠ...
V Penny, Kauflandu, Lidlu...všude hledají lidi k pokladnám...
Nemusíte . Podmínkou práce na pokladně je jen, aby vám bylo 18 let, protože musíte podepsat hmotnou odpovědnost.
Spíš bych radil jít na jakoukoliv školu abys prolezl, myslím, že v dnešní době to není problém, neboť podobných spolužáků co je nic nebaví bude většina a pak se vrhni na jakoukoliv VŠ a pak hned do politiky, třeba jako mladej Benda... Tam se skryje to, že tě nic nezajímá a třeba i nic neumíš a můžeš tak proplout až do důchodu... A pokud Tě baví západní jazyky, tak bys mohl být v politice ten z lepších...
Ale to jen ironizuji, zatím jsi mladý a věřím, že časem najdeš sám sebe a zjistíš, že tě přece jenom něco baví a i zajímá...
Píšete, že vás baví angličtina, tak na ní zapracujte a udělejte si státnice. Pak si pořídíte ŽL a můžete doučovat bohaté synky co s angličtinou prolézají s odřenými zády.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.