Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lyžák- kluk s holkami na pokoji

Od: rvivemyy odpovědí: 29 změna:
Dobrý den. 22.1 jedu na lyžák, tak by mě zajímalo, zda je nějak možné abych byl na pokoji s holkama. S žádným klukem se nebavím a holky se mi ani nelíbí, jestli chápete.
Předem děkuju za odpovědi :)

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Chápeme, ale obávám se, že ani tak vám to nepovolí.

hodnocení

9x

Ve vší vážnosti a fantazii si představ, že jsi kantor, který se musí zodpovídat nejen vedení školy, ale hlavně rodičům dívek. Dovolil bys to?

Navíc, celý život budeš v situacích, které ti nebudou vhod a budeš se muset s nimi umět, se ctí, vyrovnat.

hodnocení

4x

S kluky se nebavíš a holky se Ti nelíbí - to jsou Tvá slova. Proto bych nedoporučovala spát ani s kluky, ani s holkami. Leda s panem učitelem.

Pokud má majitel chaty velkého bernardýna s prostornou boudou, spi s ním. Bude Ti tam prima teplíčko. Jen se ráno musíš pokaždé odblešit. A taky nesmíš v noci ucucávat ze soudku. *smich*

Jinak - jsi normální? Myslím, že jsi troll. Stejně, jako nemůžeš být s dívkami ve sprše, či na dámském záchodě, nemůžeš s nimi být ani na pokoji. Nepočítej s tím, že by Ti tohle někdo povolil. Nepovolí - dokonce ani zbrusu nový ministr školství!

Když tak vidím Tvé nápady, nejlepší by asi bylo, kdybys zůstal doma. ;) Takhle to potom dopadá, když máme asi 99 pohlaví.*modla* Jaga.

hu
Co je na tom nenormálního? U nás mohl být kluk na pokoji s holkou po podepsaném souhlasu rodičů. A u homosexuálů je to dost časté, že vyhledávají ženský kolektiv ..
rvivemyy
hodnocení

Ano, normální jsem asi narozdíl od vás. Nevidím v tom žádný problém, když je znám okolo 9 let. Např když u nich spím tak jsme normáně spolu na pokoji. A taky mě zaujalo to vaše “ takhle to dopadá, když máme asi 99 pohlaví” nikdo tady o pohlaví nemluví? Orientace a pohlaví je něco jiného, jen tak pro zajímavost ;)
Příště nemusíte být hned tak agresivní, děkuju
justme
Chlapec se slušně zeptal, tak nevidím problém nerejpavě odpovědět. Pamatuji si, že jsem tehdy chtěla být též s klukama na pokoji, protože jsem se s nimi bavila více než s holkama. :)) Nikdo z nás nezamýšlel nějaké prasárny, prostě jsme se znali ještě od školky, bydleli ve stejné vesnici.
michalverner
rvivemyy...orientace a pohlaví je něco jiného.Pohlaví je fyzické a orientaci ovlivňuje mentální labilita,že?

kare
hodnocení

4x
Řekni, že jsi genderfluid oni se s tím už nějak poperou. *smich*

hodnocení

4x

Zdravím. Vaše mnohaleté kamarádky toto navrhly? Berte to od nich s humorem a raději se nikoho na tuto možnost ani neptejte. Mohl byste být ostatním pro smích a zbytečně byste si zadělal na trapas. Těch pár dnů to vydržíte na pokoji s klukama a třeba se s některým bavit začnete..

rvivemyy
hodnocení

Ironicky to nemyslí. Ptali se už i učitelek. A zájem o to, abych se bavil s někým kdo mi nadává nemám :D

hodnocení

3x

Chápeme, ale neexistuje... máš smolíka.

hodnocení

3x

Že si z nás děláš legraci? *smich* *eee*

nwm
Ne není. Proč jste všichni ve smyslu "To nemyslíš vážně nebo cože to je vtip že ano" tak když nevíte odpověď tak nic nepište.

hodnocení

2x

Buďte rád, že to možné není. To, že se vám "holky nelíbí" ještě neznamená, že jim by se líbilo mít vás v ložnici. A bacha - je docela možné, že to spolubydlení s nimi by bylo horší než s plným pokojem spolužáků.

rvivemyy
hodnocení

Jsou to moje mnoholeté kamarádky a to ony to navrhli.

liska5
hodnocení

1x

To přežiješ těch pár nocí u kluků. Na pokojích se jen spí a odpočívá. Žádné velké zážitky, protože po večerech je společný program. Hlavně s nikým neprobírej, proč a kde chceš spát...

Učitel by to mohl od vedení školy schytat, kdyby se některá z holek doma zmínila, že jsi spal na pokoji u nich. Někteří rodiče z toho dokážou udělat kauzu s výslechama a učitel z toho má průšvih.

rvivemyy
hodnocení

Jsou to moje mnoholeté kamarádky a s jejich rodiči se znám. Když jsem u nich na návšteně, tak jim to je jedno. Vedí, že mě holky nepřitahují. Ale děkuji, asi to nějak budu muset přežít

jahromir
hodnocení

0x

A kde se budete převlékat? Na WC?

Každá holka na pokoji s holkami se převléká sama v koupelně.

id
A to od kdy? Kdy jste byla naposledy na lyžáku? Vloni, před 10 lety nebo v minulém století?
liska5

Eliso, holky na pokoji se kvůli převlékání nechodí nikam skrývat, rády prezentují své spodní prádlo a že mají co do podprsenky...

Nebyla jsem teď přímo na lyžáku, ale na školním kurzu v srpnu - každý se převlékal v koupelně.

hodnocení

0x

Za holkama na pokoj vzdy az kdyz ucitele zalezou.

liska5

Jo, zažila jsem. A dařilo se jim, i když na chodbě seděl v křesílku dozor. Navštěvovali se po střeše mezi vikýřema! To až zvenku při nástupu jsem tu cestičku ve sněhu spatřila. Ty stopy. To mne až jala hrůza, při představě, že by se někdo zřítil z té výšky na ten ledovatej beton.

hodnocení

0x
A na lyzaku někdy někdo spal ve své posteli a sám?
liska5

Jo, jednu v sedmé třídě po lyžáku vezli rodiče na gyndu, aby se to potvrdilo. Tam se zas dalo vlézt oknem. Holt, ne každý objekt je pro lyžák ideální..

kj
Proboha, vézt dceru na gyndu? Jestli je stále panna? Jako vážně? Bohatě stačilo, kdyby jí poučili o důležitosti ochrany.
liska5

Ano, 7. třída základky, 13 let. A ten, co k ní vlezl do postele nebyl spolužák, ale ctitel - učeň, co za ní přijel z Ostravy do Beskyd a v noci vlezl do objektu. Byla jsem tehdy vedoucí výcviku, a raritní případy si pamatuji.

hodnocení

0x

Zjisti si ve škole, jestli je to možné se souhlasem Tvých rodičů a rodičů těch holek.

doplněno 09.12.22 09:44:

Jak to dopadlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]