Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvládnout přijímačky

Od: daniik odpovědí: 7 změna:
Čaukyy, jsem student a za chvíli mě čekají přijímačky. Možná midáte nějakou radu, jak se připravit.
Budu chodit na doučko apod...
Ale možná vás ještě něco napadne, jak přispět k úspěchu..
Diky mooc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přijímačky,na co.
daniik
05.01.22 18:36
hodnocení

Na SŠ
Tam berou kdekoho,tak to nehroťte

spu
hodnocení

0x

Učit se , učit se , učit se.

bestu
hodnocení

0x

Zdravím, přijímačky na co? Střední škola? Vysoká? Jaký obor?

Učit se, zjistit si, jak se vám učí nejlíp - předčítat si to, namluvit si to a potom to poslouchat...

itguru2
hodnocení

0x
Já delal cvičné testy SCIO. Byly v novinách i nějaké přílohy a děda to po 10 let sbíral a pak nám to dal vypracovat. Taky jsem byl na SCIO cvičných testech. Me to pomohlo, ze jsem aspoň věděl jak ty testy vypadají.

anonym13
hodnocení

0x

Hele já se na přijímáčky vůbec neučil a zvládnul jsem je, sice až na odvolání, ale i tak jsem se tam dostal. Trochu toho lituju že jsem se učil málo, protože ten pocit po tom, co tě nepřijmuli ani na jednu školu je strašný. Určitě to nehroť, ale zároveň to úplně nepodceňuj. Každopádně neboj vždycky se někde najde místo :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]