Čaukyy, jsem student a za chvíli mě čekají přijímačky. Možná midáte nějakou radu, jak se připravit. Budu chodit na doučko apod... Ale možná vás ještě něco napadne, jak přispět k úspěchu.. Diky mooc
Já delal cvičné testy SCIO. Byly v novinách i nějaké přílohy a děda to po 10 let sbíral a pak nám to dal vypracovat. Taky jsem byl na SCIO cvičných testech. Me to pomohlo, ze jsem aspoň věděl jak ty testy vypadají.
Hele já se na přijímáčky vůbec neučil a zvládnul jsem je, sice až na odvolání, ale i tak jsem se tam dostal. Trochu toho lituju že jsem se učil málo, protože ten pocit po tom, co tě nepřijmuli ani na jednu školu je strašný. Určitě to nehroť, ale zároveň to úplně nepodceňuj. Každopádně neboj vždycky se někde najde místo .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.