Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod jednotek

Od: lukis27 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
jeden můj kamarád mi položil otázku: ,,Převeď metr krychlový na dva centimetry krychlové.,, Odpověděl jsem mu, že na takovou otázku se nedá odpovědět. On se však stále hádá, že dá. Kdo z nás má pravdu?
Díky Lukáš.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Spíš na krychlové dvoucentimetry. Těch by bylo půl milionu...

lukis27
hodnocení

Díky. Ale šlo mi jen o to jestli se dá na tuto otázku odpovědět, tak jak byla položena. Převody jednotek samozřejmě umím, ale převést metr krychlový na dva centimetry krychlové nedokážu.

krtek6
hodnocení

0x

Převést se to nedá...tady jde spíš hrátky se slovy... Metr krychlový a centimetr krychlový je jednotka...kdežto metr a dva centrimetry jsou už přesné míry...můžeš jedině převést metr krychlový na centimetr krychlový...ale 1 na 2 nepřevedeš

hodnocení

0x

V závislosti na tom, komu otázku položíte, dostanete i různou odpověď. Zkuste otázku položit kouzelníkovi a pak matematikovi a dostanete 2 naprosto rozdílné odpovědi. A pokud se zeptáte někoho, kdo bude pracovat se stlačenými plyny, odpověď bude zase jiná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]