Nejste přihlášen/a.
ahoj,srry za mou gramatiku, ale sem rom
a chtel bych vas poprosit jestli bysťe mi poradyli jak mam vypocitat tudlá ulohu, rad bych sel jako moj bratr na SOŠ ,z cestiny budu osvobozeném ale z matyky a počtu geometrickych ne, a matyku ovládané tak na 40 procent
Dobrý den,
děláte si legraci? Jak můžete být osvobozen z češtiny, když příslušné body z M a ČJ se sčítají. Nedává to smysl, když přijímací řízení je na principu soutěže. (neznám SŠ, která udává minimální počet bodů pro přijětí.)
Opravdu by mě zajímalo, jaká psychologická poradna by osvobodila žáka jenom, protože je rom.Mít jinou barvu pleti není diagnoza pro odpuštění od přijímaček, tedy ani výmluva, že něco nezvládáte.
Jako pro pobavení dobrý, ale takhle nepíšou ani DIS.Zkuste jinou webovku možná vašemu humoru příjdou na chuť.
Přeji pěkný zbytek dne.
11.1. SK je dlouhé 45 km. což je 150 procent vzhledem k KC (100 procent). 1 procento je 3/10 km 100 procent je 30 km.Příslušný poměr je 45/30=9/6=3/2 odpověď NE
11.2 ANO-tučně zvýrazněno v 11.1
11.3. SK+KC=45 km poměr v zadání říka: SK/KC=4/5. vyjádřením první náročné cesty dostaneme: SK=4/5*KC, dosazením do první rovnice dostaneme: 4/5KC+KC=45, což je 9/5KC=45, tedy KC=25 km odpověď je ANO.
Zkontrolujte si to, možná jsem udělal někde chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.