Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průměry na střední školy

Od: lucikkro* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, moc vás prosím.. pošlete mi nějaký odkazy na stránky, kde si vyberu střední školy a kde udávají i podle jakého berou průměru.. Nemůžu to najít a dál už na to nemám čas. :D Děkuju :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

2x

Tady je přehled škol v celé ČR a je tam uvedený odkaz na stránky, těchto škol, kde už by měly být uvedeny informace k přijímacímu řízení atlasskolstvi.cz/...

Ne všechny školy, berou podle průměru.

lucikkro*
hodnocení

Vim, že berou na školy podle průměru. Právě proto jsem chtěla stránku, kde mají střední školy průměr napsaný. :-D Ale děkuju

asdf*

Žádná stránka s utříděnými přijímacími řízeními pro střední školy neexistuje.

(pochopil jsem to, že hledáš něco takového:

Gymnázium Tábor 1,50

Přírodovědné lyceum 1,11

Hotelová škola 2,5 )

Musíte se dostat na stránky každé školy zvlášť a tam si podmínky přijetí dohledat.

zima*

Pokud školy uvádějí, že berou podle průměru, většinou mají tento průměr na svých stránkách uvedený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]