Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za šifru?

Od: nikd* odpovědí: 6 změna:
Ahoj s kamarády jsme našli tuto šifru ale neumíme ji rozluštit. Pomůžete nám nekdo?díky
Co je to za šifru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

2x
Pomůžu, důležité je pro Vás číslo 6. :-P
doplněno 19.12.21 12:07: A anglická abeceda, jinak by špatně "krale vyslechli," *smich*

olinl
hodnocení

0x

Nápověda H-B může znamenat, že na papíře to "H" je ve skutečnosti B (nebo naopak). Pokud bych pokračoval, CH by mělo být "C" , měkké i by mohlo být "D" atd..

hodnocení

0x
Mezi H a B není znaménko rovná se. Nemáte k dispozici něco, podle čeho jedete? Nějakou nápovědu? Mě to podle složení přijde jako křížová šifra, třeba i dvojitá. Dejte pak vědět,jaký byl postup luštění ;)

hodnocení

0x

Jojo, jedna z nejjednodušších šifer, její použití je známo už ze starého Říma.

Ono by při pokusech strašně pomohlo ten text ze špatně otočené fotky opsat. Pak se na to dá pustit například MULTISOLVER ...

Tak jsem ji otočil... Pomůže to?

Je to sice príma, snadněji to NĚKDO může přepsat. Mně stačily první dvě slova. A jinak si myslím, že nápověda co jsem dal byla na 99% (včetně toho co napsal kare). Dokonce jsem dal odkaz na nástroj který to udělá bleskově a rada od kare-ho tím pádem není nutná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]