Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeřazení do jiné třídy

Od: ahoj* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den , mám třídu kde je velmi špatný kolektiv, krade se tu ( dokonce tu i byla kvuli tomu policie) a velmi se tu pomlouvá , myslíte že kdyby rodiče zašli za ředitelkou že by šlo přeřadit do jiné třídy? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Připadá mi, že všechno vidíš jen černé /Tvoje současná třída/, nebo jen bílé / ta druhá vysněná třída/. Nevěř tomu, v obou jsou jenom normální děti. Prima kamarádi, lhostejní i ti nepříjemní. Sešli se tam stejně, jako třeba ve vlaku nebo v čekárně u lékaře.

Je možné, že Tě v jiné třídě budou jako nově příchozího bojkotovat a budeš se tam cítit ještě hůř, než ve své původní třídě. Rozhlédla bych se kolem sebe. V každé třídě je někdo prima, kdo se může stát Tvým kamarádem. Jak je možné, že jsi na to dosud nepřišel? Pokud Ty jsi ten nejlepší, který ani nekrade, ani nepomlouvá, zkus kolem sebe nabalit opravdu dobré kamarády. Ve třídě bývá 25-30 žáků, nevěřím, že by byli všichni jen zloději a pomlouvali. To sis kapánek /dost/ zveličil. Tak udělej partu několika opravdu dobrých kamarádů. A Ty pak budeš asi něco, jako Mirek Dušín.

Škola je příprava na život. V práci Ti taky jednou třeba ne všichni núplně sednou - a budeš kvůli tomu hned utíkat? Jsi kluk, chlap a musíš se umět s problémy poprat, ne zdrhat, jako bába z lesa. Tak se nad sebou zamysli. Určitě dospěješ k něčemu rozumnému. A nemusí to hned být přestup do jiné třídy. Říká se tomu: překonávat překážky. Jaga.

ahojcauxd*
Dobrý den právě že ne , v této třídě jsem dost dlouho na to abych všechny poznala ale většina je tam prostě nepříjemná a ostatní se bavit nechtějí protože jsou ve dvojicích a partu nechtějí, v ostatních třídách (což jsou 2 třídy) mám mnoho kamarádů a ostatní z těch tříd znám. Od nás ze třídy už 4 lidé odešli kvůli tomu že je tady vážně špatný kolektiv
liska5

Chápu, že atmosféra každé třídy je jaksi jiná. Ale až tak nesympatická? A v třídnických hodinách to neřešíte? Třídnímu učiteli to nevadí?

hodnocení

2x

Zdravím. Zkusit to rodiče mohou, ale ředitelka nebude moci třeba z různých důvodů vyhovět..Ale co když i v té jiné třídě Ti kolektiv též nesedne? A budeš se tam cítit třeba ještě hůř? Všude se najde někdo kdo Ti třeba bude vadit. Nebylo by pro Tebe lepším řešením najít si v této třídě někoho s kým si budeš rozumět? Určitě nejsou všichni spolužáci špatní a pomlouvační. Pokud máš nyní problém začlenit se do kolektivu, budeš ho mít asi všude..Ale jak jsem psala, zkusit to rodiče mohou probrat s paní ředitelkou..

liska5
11.12.21 22:51

*palec*

ahojcauxd*
hodnocení

0x
V ostatních třídách si právě rozumím se všemi , v naší třídě jsem už 2 roky ale stejně jsou všichni pomluvační a když ne tak se bavit prostě nechtějí.
liska5

To jsi na střední? Tam jde často o skupiny v jazycích, Tv a VT. Jinak s třídní /-m se pobav o té atmosféře třídy. Mně, jako třídní, by to vadilo a hledala bych, jak to změnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]