Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 z matematiky na vysvědčení v 7. třídě? Je to hrozné? ještě možná dvě dvojky

Od: tony* odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

Gratuluju,

ještě by bylo dobré zlepšit se i v ostatních předmětech.

tony*
hodnocení

Z ostatní předmětů mi vychází 1, kromě jednoho kde mi vychází také dva. Ale možná si to ještě opravím.

hodnocení

0x

skvělé

Samé jedničky by automaticky provokovaly kantory k vyšším nárokům... Ideální je být tzv. lepším průměrem a moc nevyčnívat. V sedmé třídě je to asi nejlepší stav.

tony*
hodnocení

Samé jedničky naštěstí ještě nejsou vyloučeny, z M mi vychází 1,6 a do konce roku budeme ještě psát minimálně 2 písemky.

miro963
hodnocení

0x

Je to skvelé, len v tom vydržať, to bude najťažšie...*palec2*

Ja som nemal toľko šťastia v ZŠ, ale usilovnosťou

som to dotiahol vzdelaním dosť vysoko.

hodnocení

0x
Ono všechno není jen o známkách, je to hlavně o tom, jak je ta škola náročná...
Můžeš mít samé jedničky a půjdeš k přijímačkám, či nastoupíš do jiné školy a zjistíš, že jsi trojkař... A ten co byl na náročné škole horší, tak ten je třeba king. Zažil jsem to ve své době, byl jsem dvojkař, tuším i jedna trojka, chodil jsem na experimentální školu,
kde zkoumali tehdy různé postupy atd. a nastoupil jsem na střední školu , kde bylo hodně lidí, třeba i z vesnic, samí jedničkáři a tam jsem by z nejlepších a oni se propadli na úroveň trojkařů... Tož tak to taky chodí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]