Samé jedničky by automaticky provokovaly kantory k vyšším nárokům... Ideální je být tzv. lepším průměrem a moc nevyčnívat. V sedmé třídě je to asi nejlepší stav.
Ono všechno není jen o známkách, je to hlavně o tom, jak je ta škola náročná... Můžeš mít samé jedničky a půjdeš k přijímačkám, či nastoupíš do jiné školy a zjistíš, že jsi trojkař... A ten co byl na náročné škole horší, tak ten je třeba king. Zažil jsem to ve své době, byl jsem dvojkař, tuším i jedna trojka, chodil jsem na experimentální školu, kde zkoumali tehdy různé postupy atd. a nastoupil jsem na střední školu , kde bylo hodně lidí, třeba i z vesnic, samí jedničkáři a tam jsem by z nejlepších a oni se propadli na úroveň trojkařů... Tož tak to taky chodí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.