Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se opravit známky na vysvědčení?

Od: stoleti odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je možné opravit známky na vysvědčení? Zajímalo by mě, pokud jsem např. prvák a na konci roku si chci opravit známky nebo pokud jsem např. čtvrťák a chci si opravit známky za prvák. Je něco z tohohle možné?
Děkuji - století

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

1x

Ano dají, ve fotošopu.

matcori
hodnocení

1x

Zdravím, jak píšou ostatní, lze se maximálně tak zlepšovat. Nejde, abyste si třeba ve třeťáku "zlepšoval" vysvědčení z prváku (jak vás to vůbec apadlo?), ale můžete se snažit a třeba z čeho budete mít v prváku dvojku, tak zamakat a mít ve druháku jedničku.

hodnocení

1x

Kdysi to někteří zkoušeli Zmizíkem, ale moc velký úspěch to nemělo.

Ale vážně. O tvé známky v jednotlivých rořnících projeví zájem maximálně tvé děti (pokud to před nimi dobře neschováš). Každého dalšího bude zajímat pouze maturitní vysvědčení, při nejhorším závěrečné známky z posledního ročníku.

arne, ne tak docela. mám holku ve čtvrťáku, tak trochu kouká, jestli vůbec a případně kam na vysokou a někde za známky na vysvědčení v průběhu studia odpouští přijímací testy. pokud by "zaspala" třeba jenom v prváku, tak má smůlu a musí se posnažit u přijímaček.

hodnocení

0x

Známkuje se to které pololetí. V jeho průběhu se do celkového hodnocení počítá každá známka. Nelze tedy ve čtvrťáku opravovat známky na tři roky starém vysvědčení z prváku.

Nicméně to neznamená, že ve čtvrťáku nemůžeš mít na vysvědčení lepší známku, než jsi z toho předmětu dostal z prváku.

sdfgsdfgsdf
hodnocení

0x

Ne není to možné, můžeš maximálně tak u těch známek kde ti to o fous uteklo, zkontrolovat všecky testy z toho předmětu, zda byli správně obodovány, to by pak učitel/ka zpětně mohla, kdyby se objevila nesrovnalost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]