Dobrý večer, potřeboval bych poradit, zda jsem dobře vypracoval domácí úkol do českého jazyka do mluvnice. Jedná se o téma skládání (kompozice). Jsou to 3 cvičení. V příloze posílám fotku mého vypracování. Děkuji mnohokrát za pomoc.
Zdravím, asi v pohodě. Jenom buďte té lásky a naučte se ty fotky otáčet, nedá se to číst, když je to takhle otočené. V jakém jste ročníku? Ať víme, kdy tu máme očekávat žádost o kontrolu didaktického testu u maturity... Ale teď vážně, naučte se trochu spoléhat na sebe. Dáváte sem úkoly každou chvilku, když budete mít něco špatně, tak se nic nestane. Trošku si věřte.
michaeljorg
Moc se omlouvám, že je to špatně otočené. Fotil jsem to na výšku a poradna si to pootočila o 90°. Za to já bohužel nemohu. Jsem ve druhém ročníku. Spoléhá se sám na sebe, ale bohužel u češtiny máme přísnou paní učitelku, která když něco řekneme špatně, tak se rozčílí. Je to silná cholerička. Proto to potřebuji mít bez chyby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.