Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cern a fyzikové

Od: fwerfwe odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jaké bude průměrně iq lidí v Cernu (fyzikové)?

děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Systemickávědecká práce není nikdy funkcí IQ vědců,kteří se na určité vědecké činnosti věnují.Je to spíše řídící záležitost a koordinace na stanoveném projektu.

JABRAKA

*palec* Myslím, že je to celkem hezky napsáno... 2 body...

pavel21*
28.11.21 12:14
hodnocení

0x
137, 64
kami123

řek bych, že tito jim chodí pro svačiny ;)

Ale určitě tam budou i průměrnější.

hodnocení

0x

To by musel člověk mít nějakou podrobnou analýzu... Ale věřím, že tak jako všude bude občas nějaká tlačenka a někde i politika... Ale principielně by tam asi mohli být Ti co něčemu rozumí... Což dnes není úplně obvyklé... Ale ani IQ ještě nezaručuje, že je někdo abnormálně všeobecně chytrý...

jabraka*

Pracoval jsem celý život ve výzkumných teamech,vždy je tu někdo vyjímečný s pohledem do budoucna a team pak řeší detaily.Ani ten více inteligentní jedinec sám nic nevyřeší.Znal jsem ak.Wichterleho,nebyl to nijak vysoce inteligentní člověk,ale míval "vidění"

A pak po tom šel jako buldok.

Pracoval jsem na CS silikonech.Bylo pro 20 členný tým potřeba řešit tisíce detailů zařízení.Pak aplikace teorie do praxe.Spousta drobností.Dnes se v Kolíně stále vyrábějí.Takže IQ je jen kytička pro pobavení obecenstva.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]