Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotnické lyceum, nějaké zkušeností?

Od: ttindd* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jsem v 9 třídě, a premyslim nad oborem zdráv. lyceum v Praze, szs 5 května nebo Ruská. Jestli někdo má zkušenosti můžete mi prosím poradit, jsou li v tom oboře praxe? A jestli je vůbec zdravotnicke lyceum dobrý, když chci být záchranářem po případě lékařem? Vím, že hodně lidí říkají, že gympl je lepší, ale fakt bych chtěl ten lyceum. Předem děkuji.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
ttindd" považuje za důvod smazání: Už jsem dostal odpověď, a je zbytečný, aby mi přicházeli nové

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dimeo
hodnocení

0x
Zdravím, jestli je na daném oboru praxe určitě najdete na stránkách školy.
Ale jako jiní říkám, pokud chcete na medicínu, tak gympl je lepší volba.

hodnocení

0x

TO lyceum, ne TEN lyceum. mimo jiné, teda. na to, že za chvíli chcete dělat přijímačky na lyceum, máte naprosto příšernou češtinu. pokud chcete vědět, jestli součástí studia je i praxe a na stránkách tuto informaci nemají, tak se nebojte a zavolejte (nebo napište) si do školy. buď na stránkách školy bude uvedený kontakt na někoho, kdo má nábor studentů na starosti, nebo zkuste studijní oddělení. taky můžete zkusit, jestli letos budou pořádat den otevřených dveří anebo alespoň on-line náhražku. nicméně podle mého názoru tento obor praxi nemá. možná něco v učebně, třeba nácvik první pomoci nebo tak, ale dost pochybuji, že by chodili na praxe do nemocnic. přeci jenom je to podřadný gympl, studenti se připravují na budoucí studium na vysoké škole, ne na praxi ve zdravotnictví.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]