Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám napomenutí třídního učitele - můžu jet na lyžák?

Od: neveragain odpovědí: 6 změna:
Třídní učitel mi udělil napomenutí třídního učitele, a mně zajímá jestli můžu na lyžák
Těším se na něj už roky, ale bojím se ze na něj nebudu moct
Ještě někdo s tímhle problémem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvému třídnímu nevidíme do hlavy a také netušíme, jak velký je tvůj prohřešek. Bude nejlepší dojít za třídním, uznat, že cos provedl bylo špatné a zeptat se, jestli můžeš jet na lyžák. A hned budeš mít jasno.

hodnocení

2x

To ví jen třídní učitel. Na lyžáku bude asi trochu uvolněná kázeň a jen on ví, zda bude ochoten ve dne v noci hlídat nějakého notorického zlobivce.

Píšeš, že se na lyžák těšíš už roky. Tos pro to nemohl něco udělat? Stačilo jen chovat se slušně a nezlobit. Není to nic těžkého. Teď můžeš poděkovat jen sám sobě.

Lyžák byl za našeho mládí vždycky za odměnu. Změnila se doba, teď je pro ty /jakékoliv/, kteří si to mohou dovolit zaplatit. Zeptej se třídního a uvidíš, co Ti řekne. Jaga.

jirib
hodnocení

2x
Na lyžák zapomeň,ale né z výchovného hlediska,ale z epidemiologického...

hodnocení

1x

Podle mě to napomenutí nebude zase až tak důležité. A škola bude navíc ráda za každého platícího žáka. Spíš bych se bál opatření proti covidu - co se zase uzavře nebo zakáže.

mate59
hodnocení

0x

Sekej latinu a na lyžák pojedeš.

hodnocení

0x

Pravidelně každé pololetí jsem si odnášel třídní důtku, někdy i ředitelskou, jednou dvojku z chování, ale nestalo se mi, že bych nemohl jet na lyžák - dokonce jsem jel i následující rok, abych doplnil nižší ročník. Toť moje zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]