Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seminární práce-úvod, jak napsat?

Od: danae odpovědí: 5 změna:

Zdravím! Dělám poprvé seminárku na SŠ a potřebuji pomoct. Nikdy mi moc nešly seminárky, slohy a úvahy. Byla bych moc vděčná, kdyby mi někdo pomohl, jak takovou práci pojmout. Napadá vás něco? Klidně i soukromě do mailu. Téma bylo dobrovolné a vybrala jsem si téma: Předsudky společnosti vůči romům. Je to úvaha. Jenže, učitelka je dost puntíčkářka a poslala šablonu "správné seminární práce", podle které se to má dělat. To jsem tak nějak pochopila, ale už tu asi hodinu sedím na blbým úvodem, jak začít, než se pustím do samostatných kapitol. Jako, jak uvést do problematiky, co je tématem práce a do kolika kapitol je rozdělena. Prostě, zdánlivě jednoduché, přitom se s tím tak mořím. Pomůže někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Návrh prvních vět:

Soužití většinové české společnosti s Romy je často obtížné. Proto jsem se rozhodla se této problematice věnovat. Zejména se soustředím na oblast předsudků. Kde pramení, co je přiživuje, jestli a jaká je snaha většinové společnosti i samotných Romů situaci klidnit.

asd1
hodnocení

0x

S tim ti neporadim, ale spíš by se mělo zpracovat téma "Cikáni, představy sluníčkářů a realita"

asd1

Mmch. největší předsuek společnosti je, že když se jim budou cpát prachy, výhody, menší požadavky ve vzdělání, menší tresty, tak že půjdou do sebe, začnou pracovat a chovat se jako normální lidi... Tak to fakt nefunguje.

hodnocení

0x

Úvod se píše až na konci, to budeš vědět nejlépe, co práce obsahuje a na co ses soustředila.

mate59
hodnocení

0x

Obyvatelstvo České republiky není homogenní.Kromě majoritní skupiny zde žijou i jiné národnosti.Jednou z nich jsou Romové/Cikáni/,jejichž problematiku/mentalita,zvyky,předsudky.../ chci rozebrat v této seminární práci.Rozdělila jsem ji do X kapitol.

A pak jádro práce.

Seminárka by měla mít i závěr, v čem se shrne význam a účel sem. práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]