Co dělat když mám N z jednoho předmětu ve čtvrtletí?
Od:lucylucyodpovědí:2změna:
Zdravím Ve škole musíme mít minimálně dvě známky pro klasifikaci ve čtvrtletí, já mám 3 a eNko (chyběla jsem v daný termín testu), ale tu práci za kterou mám N už si nestihnu nahradit. Chtěla jsem se zeptat jak moc je vážný pokud budu mít ve čtvrtletí situaci takhle, popřípadě jak nebo co se bude dělat dál pokud by jsem dostala N Děkuju za odpovědi
Co se bude dít dál? Domnívám se, že pokud máš N, tak budeš muset buďto udělat zkoušky (jestli je tvá škola akceptuje), nebo a to je ten alternativnejsi způsob ve školách = opakování ročníku. doplněno 23.11.21 18:32: Samozřejmě, že N je špatné na konci roku. Tak jsem to myslela
Odpovím, jak se to řeší na naší škole. N ve čtvrtletí prakticky nic neznamená, důležitý je vždy konec pololetí. A dokonce ani neklasifikace v 1. pololetí nebývá problém, horší je to na konci roku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.