Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když mám N z jednoho předmětu ve čtvrtletí?

Od: lucylucy odpovědí: 2 změna:
Zdravím
Ve škole musíme mít minimálně dvě známky pro klasifikaci ve čtvrtletí, já mám 3 a eNko (chyběla jsem v daný termín testu), ale tu práci za kterou mám N už si nestihnu nahradit. Chtěla jsem se zeptat jak moc je vážný pokud budu mít ve čtvrtletí situaci takhle, popřípadě jak nebo co se bude dělat dál pokud by jsem dostala N
Děkuju za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co se bude dít dál?
Domnívám se, že pokud máš N, tak budeš muset buďto udělat zkoušky (jestli je tvá škola akceptuje), nebo a to je ten alternativnejsi způsob ve školách = opakování ročníku.
doplněno 23.11.21 18:32: Samozřejmě, že N je špatné na konci roku.
Tak jsem to myslela :-D

hodnocení

0x
Odpovím, jak se to řeší na naší škole. N ve čtvrtletí prakticky nic neznamená, důležitý je vždy konec pololetí. A dokonce ani neklasifikace v 1. pololetí nebývá problém, horší je to na konci roku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]