Zdravím jde o to, že píšu psacím písmem, no a co jsem tak zjistil, tak většina lidí to po mně takřka nepřečte. A vzhledem k tomu že se blíží maturita, mám tak nějak obavy že to bude nečitelné a strhnou mi za to nějaké ty body. Tak mě napadlo se naučit jiný typ písma, ale nevím jestli je to reálné se to naučit za tak krátkou dobu, jestli by přeci nebylo lepší zlepšit to stávající. Upřímně jsem z toho trochu zoufalý, chci aby mé písmo bylo čitelné, ale nevím jak toho docílit. Nějaké nápady?
Není to nutné. Je to dokonce zbytečné. Zkoušející se už v minulosti setkali s mnoha různými rukopisy. A to důležité, jako jsou správná i/y, velká písmena, interpunkce..., je možné lehce přečíst i v rukopisech od "kocourů".
Nepřemýšlej o comenia scriptu, zopakuj si čárky v souvětích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.