Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jakou SŠ se hodím?

Od: dripmasterbegi odpovědí: 2 změna:

Na jakou SŠ se hodím pokud?

Na vysvědčení mám většinou 1-2 trojiky (humanitní a přírodní vědy nebo čeština)

Baví mě matematika, angličtina a tělocvik.

Přijímačky si myslím že bych dal, dělal jsem si přijímačky z roku 2020 a dal jsem 26 bodů z češtiny a 23 bodů z matiky ale, neučil sem se na to.

Budu rád za všechny odpovědi :>

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Zájem, sklony k něčemu snad máš. Někde je potřeba preciznost, jinde manuální zručnost, jinde ochota makat v zemědělství. Někdo je technik, co vyrostl na stavebnicích, jiný rád pracuje s dětmi nebo obsluhuje hosty v době, kdy jiní odpočívaj, nebo ho láká práce za přepážkou nějaké instituce. Angličtinu uplatníš u všeho a sport může být Tvým celoživotním koníčkem. Jde o to, co Tě bude živit. Zjisti si nejbližší střední školy, kam nemusíš dojíždět a postupně zvětšuj akční rádius. Až budeš mít tip, třeba napiš. Nebála bych se řemesla, těch je málo a jsou cenění. Myslím třeba elektrotechnik... Po výučním listě se dá maturita dodělat tamtéž.Ale hlavně budeš odborník na něco. Znám jednoho, co šel na kominíka, a byl kámošům pro smích, a teď zapojuje různá topná zařízení ve firmě o několika lidech a je žádaný.

hodnocení

0x

Učiliště s maturitou by se ti nelíbilo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]